Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok ajánlani nekem champion...

Tudtok ajánlani nekem championokat (Leauge of Legends-ben)?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok és nem tudom ki illene hozzám.(szeretem garent,xin zhao-t) érdekel a jungle is csak még szerintem nekem az túl nagy felelősség lenne.

2014. jan. 5. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:

hova szeretnél menni?

supp,adc,mid,top,jungler?

2014. jan. 7. 13:56
 2/5 A kérdező kommentje:
szeretek supportkodni de a barátaim azt mondják hogy inkább menjek fel 30-ra supphoz és topra
2014. jan. 7. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és tudnál ajánlani még egy pár junglet is mert 30-asan abba is belekezdek
2014. jan. 7. 19:02
 4/5 savanyújóska ***** válasza:
Jungler: Warwick kezdésnek jó, mert végtelen sustaiinje van, amúgy nem olyan nagy eresztés (na jó, that ult!), Nocturne(3-on lehet vele gankelni, de 6-tól félelmetes, snowball - ha megy a szekér lehet full ad, egyébként tri), Kayle (hibrid), Riven (durva snowball, bár msot nerfelték), Udyr, Dr. Mundo (végtelen hp megint), Lee Sin(indokolatlanul mozgékony), Evelynn, Nasus (csak ha muszáj tank, mert amúgy nem túl gyors, és a gank is a most nerfelt witheren múlik), Master Yi(elfeedelve kegyetlen splitpusher, ha olyan a build)
2014. jan. 19. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Topra renektont ajánlanám ha vele megtanulsz topon nincs ellenfeled bár ahhoz le kell játszani jó néhány meccset meg ez attól is függ mennyit játszol junglehez nem értek sose játszottam szinte de pl evelynnel láttam pár jó meccset vb-n adc-re kog mawot ajánlom neki van a legnagyobb crite ha szépen tudsz vele mikrózni szintén legyőzhetetlen ha felvan etetve de ehhez is rengeteget kell gyakorolni gondolj bele a koreaiak napi 14-16 órát loloznak.. : D
2014. szept. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!