Tudtok ajánlani jó klánt World of Tanks-ben? Adatok lent
scatá:1300
győzelme/vesztések: 49,5%-48,5%
Tankjaim:KV-3,T-150,M4 Sherman,Sherman Jumbo,M37
Ha európain játszol, akkor a We Just Dinged 'Em klánt ajánlom, ha pedig amerikain játszol, akkor a Shacknews klánt ajánlom.
Illetve ha a nem hivatalos ázsiain játszol, akkor a Hiirogi klánt ajánlom.
Én mindhárom területen játszom, mind3 klánban benne vagyok. Én azt ajánlom, hogy szerezd meg az ázsiai verziót! Nekem az jött be a legjobban. Ott a legprofibbak a játékosok. Az eu és us verziókban elindítod a csatát, és max fél perc múlva már indul is a game. Az ázsiai verzióban ez ki van tolva 3 percre. Míg az eu-us verziókban mindenki megy amerre lát, be nem tartva a haladási sorrendet meg minden. Az ázsiain pedig az első 3 perc arról szól, hogy megbeszéljétek a taktikát, különböző jeleket, stb. Illetve az ázsiai verzióban, a játék automatikusan létrehoz egy voicechat szobát a csapatnak.
Szóval én azt ajánlom, hogy szerezd meg az ázsiai verziót, és kérj felvételt a Hiirogi klánba. Ha elég jó vagy, felveszünk.
Tudtommal a klánunk listavezető. Az egységes klánháborúkon (amikor egy szerverre kerül mind3 verzió) általában a Hiirogi nyer. 25-ből 24 menetet mi nyerünk.
Szóval gyere! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!