Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a PS2 válságban van?

Szerintetek a PS2 válságban van?

Figyelt kérdés
Manapság alig adnak már ki rá játékokat, mivel minden játék PS3-ra és Xbox 360-ra jön ki. Szerintem a PS2, ha még monst nem, de 1-2 év múlva úgy el fog avulni, mint a PS1 hozzá képest, vagy az Xbox a 360-hoz képest. Ezért gondoltam, h veszek 1 Xbox 360-at, mert jobban megéri, mint 1 PS3. Na várom a véleményeket:D
2009. nov. 28. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen elavult,mint a sima x box.én is box párti vagyok de már nem fhleseltetem ki mert vannak olcsóért eredeti játékok(1500 tól)és akkor a gari is ugrik.(ravaszak mert 2 év garanciával adják el a fleshelt boxot viszont ez a garancia microsoftos tehát nem náluk hanem felhívsz egy számot és a futár kijön bevinni a gépet a microsoft szervízbe.ott meg tuti a bukás ugyhogy a gari ugrik egyből)És az új boxok már elég strapabíróak kiküszöbölték a betegségeit(megsülés)és ami a lényeg olcsóbb mint a ps 3.
2009. nov. 28. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen olcsóbb+flashelhető.
2009. nov. 28. 23:19
 3/10 anonim válasza:
100%

xD... én még az ósdi playstationnal nyomom,és nekem az is bőven elég,bár most karira kapok XBox 360-at mert a másikra már nem lehet játékokat szerezni...

Am elképzelhető h ez lesz a ps2 sorsa is ,ps3 meg egyszerűen nem éri meg megvenni mert úgy is lemegy éveken belül az ára,na akkor kell vásárolni

2009. nov. 28. 23:20
 4/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyi ideig gyártanak még PS2 gépet, alkatrészeket/játékokat? A PS1/Xbox játékok gyártása már a PS2/Xbox 360 megjelenése előtt leállt, a gép és alkatrészeinek gyártása meg szinte azonnal az újak bejelentése után kb. Nem annyira elavult a PS2, de tény h már elég régi, de ugyanakkor az is h a legnépszerűbb konzol. A mai árain látva tényleg nem nagyon népszerű venni(20-30ezer Ft)...
2009. nov. 28. 23:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Én nem adnám el PS2-őm, hiába elavult, mert 1. komolyabb konzol, ami ráadásul CD-t használt. Én most a PS1-es játékokra gondolok. Ott vannak a nagy nevek, pl. Crash, Spyro, stb. Na ezekből az 1. részek csak PS1-re jöttek ki és h játsszak vele Xboxon xD PS3-ból meg az új verziók le se játsszák a PS1/PS2 játékokat.
2009. nov. 28. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Amint lejjebb megy a PS3 ára, onnantól kezdve 1-2 év és annyi a PS2-nek.

Szerintem 2012 körül jön el a világvége a PS2 számára

2009. nov. 30. 00:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a Sonynak annyi lesz konzol terén, mivel PS2-őt nem nagyon vesznek manapság, amikor az és a PS1 volt a piacon aktívan, akkor is chippelve volt végig mindenkinek, nem volt így belőle annyi haszon. Na most ugye a PS3-at nem lehet chippeltetni, viszont így nem nagyon veszik. a PSP-vel meg gondok vannak chippelés terén és az UMD terén. Ezért a konzolháborút az Xbox 360 nyerte meg. A Wii meg nem éppen ilyen modern játékokra termett, mint a 2 vetélytársa, hanem inkább a party játékokra.
2009. nov. 30. 17:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy a PS3 népszerű, meg elkelt az 1. szállítmány 2 nap alatt, de mivel nem lehet chippelni és meg kell venni rá a Blu-ray játékot, ami 19k, ha új játékról van szó, nem éri meg. Pedig nem túl magas már az ára, 72k a legolcsóbb, az újfajta slimre gondolok, a 120 GB-osra. A 250 GB-os meg 3k-val drágább mindössze, de ezek meg nem viszik a PS1/PS2 játékokat.
2009. dec. 3. 13:48
 9/10 anonim válasza:

10 éves konzolról van szó ,amely olyan eredményeket produkált amit az X360 soha a büdös francba nem fog. Egyébként a PS2-re általában már csak platformjátékokat gyártanak (nagyrészt).

A második kérdésedre neked kell megadni a választ ,én PS3 párti vagyok ,de ha neked a box jobban bejönn akkor azt vegyél :)

2009. dec. 3. 22:12
 10/10 anonim válasza:

A bluray discecet nem csak drágán lehet venni. Itt egy pár link 2007-2008-as ÚJ játékokról:

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!