Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit rontott el a gépemen a...

Mit rontott el a gépemen a "szerelő"?

Figyelt kérdés

Nos, a gép problémáját tulajdonképen nagy nehezen másodszorra meg oldotta azonban észrevettük, hogy sok jó alkatrészt kicserélt..

-olyan hangos lett a gépem hogy a másik szobába hallani

-nem tudom készenlétibe tenni

-nem tudom a filmeket egész képernyősre tenni mert akadozik

-és hát ugye a játékok se indulnak rajta

Megoldhatom itthon ezt a problémát? Tudna valaki segíteni? Nagyon megköszönném!

2014. jan. 2. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kellene megkérdezni és visszakérni a "javíttatás" árát!!!
2014. jan. 2. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Azér nem mentünk vissza mert akkor azt mondta volna, hogy van rá garancia megnézi még1x.. de akkor meg kitudja megint mit cseszett volna el!
2014. jan. 2. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet kiszedte belőle a jó dolgokat és beletett szarokat. Én elvinném egy másik szerelőhöz, hogy vizsgálja meg és vinném a gép eredeti adatait.
2014. jan. 2. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:
a játék nem szükségszerű, szóval akkor marad így.. ha csak nem tud valaki segíteni..
2014. jan. 2. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem hagynám így, ha eddig nem voltak ilyen bajai, akkor visszavinném és kérdőre vonnám a "szakembert".
2014. jan. 2. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha garanciális a gép, akkor nyilván oda kell vinni, ahova a garancialevél szól. Addig kell vinni, amíg meg nem csinálják rendesen. Ha szakad a part elő lehet venni a fogyasztóvédelmet, mint aduászt. Rögtön tökéletes lesz a gép ne aggódj.
2014. jan. 2. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, jelentem azóta a gép problémája megoldódott amit egyik barátomnak köszönhetek..
2014. júl. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!