Ha letöltött mit kell utánna csinálni?
Figyelt kérdés
Szóval a sims2-t töltöm torrentel és ha letölt utánna hogy kell?:D szóval nagyon nem értek ehhez nem szoktam játékokat letölteni...Ha valaki részletesen elmagyarázná, azt meg köszönném :)2009. nov. 28. 13:31
1/3 anonim válasza:
nem tudom pontosan, hogy tömöritva, no cd crackel szeded e, mert akkor csak ki kell csomagolni. Valószinübb hogy virtuális cd képeket szedsz le. Ehhez egy virtuális cd meghajtó kell :D. Ilyen virtuáliss cucc pl. a daemon-tools. Azt elrakodm megmondod, hogy egy meghajtó, bebootoloda cd-ket azt kész is. Utána crackelhetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
igen és van olyan deamon tools...de onnan nem világos h mit kell xD
2009. nov. 28. 15:22
3/3 anonim válasza:
Töltsd le a programot. Vedd elő azt a kevés angoltudást amit tudsz és rakd fel. Ezután nézegesd kicsit a menűjét gondolkozz el azon mit, hogy hívnak a számítógépben (meghajtó, lemez stb.). Nekem ez 3 évvel ezelőtt kb 2 percembe tellet és vérbeli .iso fájl beemuláló lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!