Pontoznátok ezeket az MMO-kat? Ezek közül szerintetek melyik a legjobb?
SWTOR,Tera,GuildWars2,Final Fantasy XIV,Rift
grafika, játékélmény, és pvp t pontoznátok?
SWTOR:
A fejlődés élvezetes, érdekes. A fősztoriban sok döntési lehetőséged van, a hajód és legénységed testre szabható bizonyos szintig. A grafika nincs a csúcson, de elviselhető. Igazi star wars hangulat. Sajnos a max szinten hihetetlen unalmas, a pve nem létezik, a pvp kiegyensúlyozatlan. Igaz, hogy ingyenes, de annyi alap dologért kell mégis fizetni, hogy lesül a pofámról a bőr. Abszolút felejtős az én szemeben.
Tera:
Nagyon jól működő, élvezetes harcrendszer, szép grafika, érdekes fősztori. A pvp szintén nevetséges, de lenne benne potenciál. A pve annyiból áll, hogy izomból monoton farmolsz, ami a játék lányegét rontja el megint csak. Combat közben taktikázásra nincs sok mód, a harcrendszerből kifolyólag. Ha Hack n slash érdekel, akkor nézd meg a Neverwintert. Szerintem sokkal jobb.
Guild Wars2:
Számomra kedvenc ezen a listán. Hihetetlenül gyönyörű és hangulatos látvány, ami magával ragadott az első pillanattól. Teljesen egyedi küldetésrendszer, ami miatt nem monoton xp farmolás a fejlődés, hanem szórakoztató. A világ nagyon élő és dinamikus. Tudom, ezt sok mmo állítja magáról, de ez tényleg. Pl: Mész egy vidéken valamerre, egyszer csak egy karaván jön veled szembe. Azonnal kapsz egy mellékküldetést: segíts a karavánnak A-ból B-be eljutni. Persze nem muszáj, ott is hagyhatod a karavánt, és az magától tovább fog menni. Arra akarok mutatni, hogy a világ nem tőled függ, hanem önmagában is életképes. A pvp pedig zseniális. Hatalmas több száz fős nyílt battleground-ok vannak, ahol szerverek tudnak küzdeni egymással. Egy fajta capture the flag pvp folyik itt, ahol erődöket, tornyokat kell elfoglalni, fejleszteni, megvédeni. Az endgame pve tartalom kicsit monoton, kevésbé kiforrott, de a pvp mindent visz. Ezek közül én ezt tudom ajánlani neked.
A Final Fantasy-ról nem sokat tudok, sosem próbáltam, így nem írok róla semmit.
A Rift-tel is hasonlóan vagyok. Sokáig bírta előfizetősen. Ez nyilván nagyon jó mmorpg rengeteg változatos tartalommal, de az endgame tartalomról nem tudok mondani talapasztalatokat.
A pontozásom, ha a WoW 10/10:
SWTOR: 6/10
Tera: 7/10
Guild Wars2: 9/10
Final Fantasy: megelőlegeznék neki 9/10-et mások tapasztalatai alapján.
Rift: 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!