Melyik a legjobb gta rész?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 20:52
1/10 anonim válasza:
Nekem a 3 tetszik a legjobban. Persze rengetegen imádják a San Andreast is, okkal :)
2/10 anonim válasza:
Ízlés kérdése hogy kinek melyik tetszik jobban. Nekem a San Andreas a kedvencem.
5/10 anonim válasza:
VC az első ha törik ha szakad :)
6/10 anonim válasza:
Egyértelműen, kérdés nélkül a GTA V!
8/10 anonim válasza:
GTA V! Annak is az Online része :D
9/10 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróbálni az összeset. Persze, ha GTA V el kezded lehet, hogy utána a GTA 1 et rossznak találnád. Szerintem az is nagyon jó. Szerintem a GTA IV sikerült a leggyengébbre, mert ha végigvitted nem tudsz benne sok mindent csinálni, hülyéskedni. GTA V -ben változatosabb a táj, állatok vannak és mini küldetések, amik bármikor beugorhatnak ha végigvitted a játékot akkor is szóval nagyon jó. San Andreasból ugyanezt tudom kiemelni, a nagy változatos tájat plusz sokszínűséget kaszinók, autósiskola stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!