Hol tudnám megvenni a Total War sorozatból az Empire-t?! Segítség, fontos!
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és baromira nem értek ezekhez, meglepi lenne a férjemnek, voltam már az 576-ban, de nincs nekik, nem is tudnak róla, de hát már VAN ez a játék. Online shop-ban sem találtam...rossz helyen keresem? Hol találom meg?2009. nov. 28. 08:09
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj, ez zseniális, nagyon köszönöm!!!! Irtó rendes vagy!!!
2009. nov. 28. 11:51
3/6 A kérdező kommentje:
Hoppá, nem látom sehol ezen a honlapon. A múltkor még láttam. Ilyenkor mi van? Segítség!!!
2009. dec. 3. 12:54
4/6 anonim válasza:
Próbálkozz boltokban (media markt, cora, tesco, satrun, electro world...)
5/6 anonim válasza:
cdgalaxis főoldalán,az oldalon FÖLÜL,KÖZÉPSŐ RÉSZÉN VAN olyan hogy keresés.Oda írd be hogy empire.
Ha nem található,akkor valszeg nincs raktáron,de ha lesz,akkor ott meg fogod találni.
6/6 anonim válasza:
576KB üzletek, és itt a helyi TESCO-ban is láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!