Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3SuperSlim-et vagy Xbox360E-...

PS3SuperSlim-et vagy Xbox360E-t vegyek? Személyes előnyökkel.

Figyelt kérdés

Nem tudok dűlőre jutni. Kérlek segítsetek. Leírom a személyes előnyeit mindkét konzolnak:

XBOX 360 E:

- Hallottam és láttam is, hogy kicsivel szebb a grafikája

- A konzol tárolására (előlnézetben) egy 12x49cm (magasság-széleség) hely van, ahol az xbox kényelmesen elfér, viszont a PS3 felül elcsúsztatós megoldása már más megoldást kíván.

- Kényelmes kontroller (ellenben a ps-sel) - nagy kezeim vannak

- Mivel van már PC-hez két xbox kontrollerem, olcsóbban kijönnék xbox vásárlása esetén (mellesleg a konzol maga is olcsóbb, mint a vetélytársa)

PS3 Super Slim:

- Ingyenes multi

- Haveroknak is PS3-a van, akikkel tudnék multizni (ugye ingyen)

- Exkluzív címek (Last of us, Beyond)

- Blu-ray lejátszó

- Nagyobb tárhely (500GB) az xbox-val szemben (250GB) - HDD nekem nem kéne.

- Ingyenes játékok PS+ esetén (azt nem tudom, hogy xbox live esetén is így van-e)

- Kisebb, szebb játéktokok (szerintem számít)

Ennyi jutott eszembe, lehet még bővítem, de szerintem ennyi kezdetnek bőven elég. Kérlek titeket indokoljátok, hogy miért éppen az általatok képviselt konzolt vegyem meg. Érdekelne a véleményetek. Előre köszönök mindent.

2013. dec. 29. 23:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#8 Jó volt egy olyan személy véleményét olvasni, akinek mindkét konzol megvan.

#9 Köszi a választ. :)

#10 Én is erről tudok.

2013. dec. 30. 16:47
 12/17 anonim ***** válasza:

(#8)Tényleg nem szűnik meg az ingyen multi ps-nél ?

Wow.Pedig már tök le voltam hangolódva,hogy nincs több COD multi ingyen.Köszi Az infót :)

2013. dec. 30. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:

ha a társaidnak Playstation-je van akkor egyértelműen oda.

"egy xboxos"

2013. dec. 31. 01:01
 14/17 anonim válasza:
52%

Nekem xbox 360-am van. A haveromnak ugyanolyan tv-je van mint nekem és neki ps3 , ott kipróbáltam a fifa14-et és ...

HOPPÁ , xboxon jobb a grafikája? oké!

Aztán az xboxot lehet RGH-zni ami azt jelenti , hogy fizetned kell 15ezret és onnantól kezdve ingyen vannak a játékok és tudsz system linkel játszani ha a 3.0 fsd teszed rá!Ps3an ilyet tudsz ? NEM! HOPPÁ

A menüje is az xboxnak a jobb és az alakja is jobban néz ki sőt , az irányitója (amivel irányitod a játékot) az is jobbra van megcsinálva.

Xboxra van kinect , tudom hogy ps3ra is van valami , de kinectre azt mondják jobb , ( azt még nem próbáltam ) és több játék van rá!

A ps3 be szokott töbnször be szokott laggolni

Az xbox live igaz fizetős a ps-é nem , de sokkal jobb!

De , még nézd az exkluzivokat. Ps3ra több van , de xboxra az a kevés sokkal jobb , és érdemes velük játszani!

Na szerintem mindenkinek aki ezt olvasta rájött , hogy melyket vegye ill melyk a jobb?

Tudom , hogy a ps3 fanok lefognak pontozni , de ez igy van!

1 MONDATBA: XBOX-ot vegyél ! :)

2014. jan. 1. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

Elmondom neked hogy miért pontozlak le...

"hogy fizetned kell 15ezret és onnantól kezdve ingyen vannak a játékok és tudsz system linkel játszani ha a 3.0 fsd teszed rá!Ps3an ilyet tudsz ? NEM! HOPPÁ"

De hogy nem tudsz ilyet HOPPÁ és 10e ért megcsinálják 1000-2000res slimnél HOPPÁ

[3000-4000res modelnél viszont 30e cobra ode]

Nah mit szólsz HOPPÁ

" A menüje is az xboxnak a jobb és az alakja is jobban néz ki"

Azért mert neked az jött be tök m1... szerintem psnek is remek a menüje...

"de kinectre azt mondják jobb"

Hát én azt hallom hogy a kinect pontatlan sokszor HOPPÁ

"A ps3 be szokott töbnször be szokott laggolni"

IGEEEEN PERSSZEEEEEEE annyira szokott nekem is laggolni mint az állat...Ekkora hülyeséget...

" xboxra az a kevés sokkal jobb"

Sokkal jobb neked egy halo mint egy last of us? OMG

Xboxnál az exkluzív kimerül a halo a gears of wars forzán belül...

Még ps3ra rakat van és nem csak olyanok amiről mindenki beszél egyfolytába...

Disgaea One piece Bleach részek amik xboxra sosem fognak eljutni...

Mielőtt írsz valamit máskor nézz utána hogy nem f@$zságot írsz HOPPÁ

2014. jan. 1. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:
mondtam, megint megy ami menni szokott
2014. jan. 1. 19:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Ne vitázzatok srácok. Ne azon vesszetek össze, hogy miért szar a másik konzol, hanem, hogy ti miért éppen az általatok képviselt konzolt vennétek (ti is írjátok le a személyes előnyöket). Köszönöm. Ám jókat írtatok eddig is, mentek a zöldek.
2014. jan. 1. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!