PS3SuperSlim-et vagy Xbox360E-t vegyek? Személyes előnyökkel.
Nem tudok dűlőre jutni. Kérlek segítsetek. Leírom a személyes előnyeit mindkét konzolnak:
XBOX 360 E:
- Hallottam és láttam is, hogy kicsivel szebb a grafikája
- A konzol tárolására (előlnézetben) egy 12x49cm (magasság-széleség) hely van, ahol az xbox kényelmesen elfér, viszont a PS3 felül elcsúsztatós megoldása már más megoldást kíván.
- Kényelmes kontroller (ellenben a ps-sel) - nagy kezeim vannak
- Mivel van már PC-hez két xbox kontrollerem, olcsóbban kijönnék xbox vásárlása esetén (mellesleg a konzol maga is olcsóbb, mint a vetélytársa)
PS3 Super Slim:
- Ingyenes multi
- Haveroknak is PS3-a van, akikkel tudnék multizni (ugye ingyen)
- Exkluzív címek (Last of us, Beyond)
- Blu-ray lejátszó
- Nagyobb tárhely (500GB) az xbox-val szemben (250GB) - HDD nekem nem kéne.
- Ingyenes játékok PS+ esetén (azt nem tudom, hogy xbox live esetén is így van-e)
- Kisebb, szebb játéktokok (szerintem számít)
Ennyi jutott eszembe, lehet még bővítem, de szerintem ennyi kezdetnek bőven elég. Kérlek titeket indokoljátok, hogy miért éppen az általatok képviselt konzolt vegyem meg. Érdekelne a véleményetek. Előre köszönök mindent.
Xboxnál:
2012 ig szebbek a multiplatformos játékok. Ma már egyformák...
Ps3ra viszont sokkal több exkluzív van mint xboxra
Én éppen egy hete vettem xbox 360 e-t.
Nekem nagyon bevált, kényelmes, gyors, nem nagyon hangos, a forza horizon pedig egyszerűen japán kakas.
Szerintem sokkal felhasználóbarátabb a szoftvere.
Én nem multizom.
Szia.Ps-nél nemsokára megszűnik az ingyenes múlti.Ez ne legyen szempont.Nekem van mind a 2 konzolom.Azt mondom hogy a live stabilabb mint a ps plusz,viszont azt szeretem a psben hogy van benne blue ray olvasó, ami most már szükséglet.Nagyon nagy probléma viszont a psnél,hogy nem telepítheted fel a játékokak lemezről a hdd-re.Ellenben az xbox-on feltelepíted,elindítod a játékot 2 percig olvassa. alemezt,ezután már ki is kapcsol az olvasófej és nem használódik plusz nem termeli a plusz hőt.Mind a 2 konzolnam megvannak a maga előnyei,és hátrányai.Én picivel jobban szeretem az xbox-ot,de ez csak saját vélemény.
Jó játékot és kellemes ünnepeket kívánok :-)
"Szia.Ps-nél nemsokára megszűnik az ingyenes múlti+
Nem fog mivel szó sincs róla ps4en fizetős a multi és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!