Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 3 vagy a Sims 2 érné...

A Sims 3 vagy a Sims 2 érné meg jobban?

Figyelt kérdés
Szeretném valamelyiket megvenni, de nem tudom melyik érné meg.

2013. dec. 20. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

hát a sims3 az egy igen jó játék röviden a sims3 annyival jobb hogy el lehet menni a munka helyedre és üzleteket is lehet vásárolni és van benne autó és bicikli meg valamennyivel szebb a grafikája ja is !! a sims2 meg olyan mint az egy csak többmondent lehet benne csinálni és a 2-ben nincs olyan mint az előbb le írtam!!! a választás a tied !!

ja és a sims3-ban egy pályán csak egy családot lehet csinálni :(:(((

2013. dec. 21. 01:37
 2/7 anonim ***** válasza:

1. A 2-ben is van kocsi (csak bringa nincs)

2. A 2-ben is lehet boltot venni

3. Szerintem a 2-nek jobb az összetétele a 3-ban látszik csak összedobták.. nagyon buggol a 3. nekem egyszer a simem beleépült a falba nem tudom hogy került oda tehát szerintem 2 de te döntesz :D

2013. dec. 21. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Sims 2, de akkor vegyél hozzá kiegészítőt. Szerintem szebb a grafja mint a 3-nak, több családot is alapíthatsz 1 városban. De azt is megtudod csinálni, hogy az ükunoka idősebb az ükszüleinél... De attól még jobb. Úgyhogy vegyél hozzá kiegészítőt. Pl. Jó utat, vagy Szabadidő, esetleg Éjszakák (ha kocsit akarsz).
2013. dec. 22. 18:12
 4/7 törppilla12 válasza:
Mindkettő játék a kiegészítőkkel izgalmas és szórakoztató,szóval minimum 1 kiegészítőt vegyél majd hozzá :)
2013. dec. 23. 09:22
 5/7 bri11 ***** válasza:

Szerintem minden mennyiségben a Sims 3.

A Sims 2 is jó, de hamar meglehet unni, bár ez az én véleményem. :) Én 2-3 év alatt teljesen kiuntam belőle. :D

2013. dec. 25. 19:38
 6/7 anonim válasza:

A Sims 3 csak annyival, jobb, hogy el lehet menni a városba bárhová, meg, hogy élethűbbek az emberek. De a Sims 2-ben kiegészítőkkel majdnem mindent meg lehet csinálni mint a Sims 3-ban.

Nekem a Sims 2 van meg, és szerintem az is nagyon jó. :)

2014. jan. 2. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:

ha sims 2 akkor kiegészítőkkel, mert anélkül unalmas.

de én sims 3 párti vagyok, nekem az jobban bejött.

2014. jan. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!