A Sims 3 vagy a Sims 2 érné meg jobban?
hát a sims3 az egy igen jó játék röviden a sims3 annyival jobb hogy el lehet menni a munka helyedre és üzleteket is lehet vásárolni és van benne autó és bicikli meg valamennyivel szebb a grafikája ja is !! a sims2 meg olyan mint az egy csak többmondent lehet benne csinálni és a 2-ben nincs olyan mint az előbb le írtam!!! a választás a tied !!
ja és a sims3-ban egy pályán csak egy családot lehet csinálni :(:(((
1. A 2-ben is van kocsi (csak bringa nincs)
2. A 2-ben is lehet boltot venni
3. Szerintem a 2-nek jobb az összetétele a 3-ban látszik csak összedobták.. nagyon buggol a 3. nekem egyszer a simem beleépült a falba nem tudom hogy került oda tehát szerintem 2 de te döntesz :D
Szerintem minden mennyiségben a Sims 3.
A Sims 2 is jó, de hamar meglehet unni, bár ez az én véleményem. :) Én 2-3 év alatt teljesen kiuntam belőle. :D
A Sims 3 csak annyival, jobb, hogy el lehet menni a városba bárhová, meg, hogy élethűbbek az emberek. De a Sims 2-ben kiegészítőkkel majdnem mindent meg lehet csinálni mint a Sims 3-ban.
Nekem a Sims 2 van meg, és szerintem az is nagyon jó. :)
ha sims 2 akkor kiegészítőkkel, mert anélkül unalmas.
de én sims 3 párti vagyok, nekem az jobban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!