Ha a PS3-hoz olyan képernyőt rakok amiben nincs beépített hangfal akkor hogy lehet hangot csinálni?
Veszel 1 ilyet:
és rákötöd az 1ik oldalára a hangfalad, a másikra pedig a gyári csatlakozót amit a tv-be kell bedugni.
Olyat nehogy vegyél mert pénzt dobsz ki csak az ablakon!
Az egy mono splitter azaz elosztó. Neked ellenben egy stereo adapterre van szükséged.
Ps-en jack????
A PS3 AV kábele 3db RCA-ban végződik. sA sárga (a videójel, megy a tvbe) A piros és a fehér (a sztereó hang 2 csatornája, amiket a TV helyett az adapterbe dugod és egy aktív PC hangfalszett jack dugóját dugod az adapter másik felébe.)
:)
A másik: látni nem is fogod különbséget, mert a titok belül rejtőzik. Az egyik egy mono 3.5 jack-RCA elosztó, a másik, ami kell neked meg egy RCA-sztereo 3.5 jack adapter. (elég, ha csak elolvasod a nevét :)
Deháát az angolul van.. :D
Úgy látom szeretek félregépelni. Amúgy én megvettem amit linkeltem, de a végén mire megérkezett a monitor, csak volt benne jack csatlakozó(a weboldalon az volt írva, hogy nincs).
"csak volt benne jack csatlakozó(a weboldalon az volt írva, hogy nincs)"
Ezért kell mindíg a gyártói specifikációt is megkeresni a neten.
Már nem egy félrevásárlástól óvott meg, hogy megkerestem.
Sajnos a webshopok néha nagyon pontatlanul adják meg, vagy csak nagyon kevés információt adnak meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!