Az 5.1 hangszórók helyett a beépített hangszóró szól csak, miért? (tovább lent)
Szia
laptop vagy asztali gép?
és egy tipus is jól jönne
Már értem tehát az a kérdés hogy hova dugod az 5.1 es hangfal szettet? hátra vagy előre?
de azt hiszem hogy a hangkártya programjával betudod állítani
Nem.
Leírom még egyszer.
Van a gépemen alaplapi hangkártya (azon nincs 5.1 kimenet), és van benne + még egy hangkártya, amin pedig van 5.1 kimenet, és csatlakoztatva van a hangfalszett is hozzá.
A tegnapi napig az 5.1 kimenetre csatlakoztatott hangfalszett szól, az alaplapi hangkártya szerintem nem működött, mert a gépbe beépített hangszóró nem szólt, sem a fülhallgató.
Mióta újraraktam a gépet az 5.1-es hangfalszett nem szól, csak a gépbe beépített hangszóró és a fülhallgató.
Sem a hangkártya programján, sem a vezérlőpulton keresztül nem tudom beállítani hogy végre megszólaljon a hangfalszett, már mindenféleképpen próbáltam (szerintem) csak a gépbe beépített hangszóró szól, tehát szerintem most csak az alaplapi hangkártya működik.
Nem értem ezt a változást, ezért gondoltam megkérdezem hátha van itt valaki aki esetleg tud rá valami magyarázatot adni, de lehet inkább visszateszem a régi Xp-t, azzal legalább szólt a hangfalszett (bár akkor meg a fülhallgató kimenet nem fog működni szerintem mint ahogy eddig sem működött...)
:) Köszönöm és viszont kívánok :)
telepítés előtt kapcsold ki a biosba az alaplapi hangkártyát !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!