Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudom hülye kérdés de nem...

Tudom hülye kérdés de nem értek hozzá, ha veszek öcsémnek egy ps4 -fogok tudni játszani a Gta5-el?

Figyelt kérdés

2013. dec. 13. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ha majd kijön a GTA5 PS4-re. Most még csak xbox360-on és PS3-on elérhető és visszafele nem kompatibilis a PS4.
2013. dec. 13. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
igen de azt olvastam, hogy a ps3 játékok csak fizikálisan nem kompatibilisek, és valami felhõbõl le lehet tölteni õket? XD
2013. dec. 13. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, most olvasom, hogy jövőre talán elindul a Gaikai és azzal lehetőség lesz rá, hogy felhőn keresztül játsszál PS3 játékokat PS4-en. Az kb. úgy működik, hogy egy szerveren van a játék, te küldöd neki az adatokat, hogy mit csináljon, az kiszámolja, majd visszaküldi a képet. Kérdéses mennyire lesz ez működőképes, illetve hogy hazánkban működni fog-e, lesz-e elég sávszélesség kliens illetve szerver oldalon stb.
2013. dec. 13. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

De a gaikai elvileg úgy lesz hogy először csak USA-ban kezdik szal még mire ideér az lehet 1 év is.

Ugy hogy egyenlőre ha nem jön ps4re gta5 akkor nem fog tudni játszani...

[viszont sztem ha lemezes verizó nem lesz akkor psnbe fogják majd rakni]

2013. dec. 13. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, az OnLive is működik, szóval nyilván az is az lesz, hacsak nem rontják el.
2013. dec. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!