Peti1992 kérdése:
Bet 365-ön tudok pénzt játszani (kivenni) OTP Junior bankkártyáról?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 14:16
1/5 anonim válasza:
Ha van engedélyed online pénz küldésére (online számla) akkor elvileg igen.
Félreértés ne essék, nem fogadtam még az oldalon, de eddigi tudásom szerint az ilyen és ehhez hasonló weblapoknál van rá lehetőség.
Viszont kell, hogy legyen kártyás fizetési (és talán netes számla is) engedélyed.
Ehhez be kell menni a bankba és megkérni az ügyfélszolgálatost, hogy állítson be egy napi max költési határt. (pl max napi 50-100e kártyás fizetéssel stb)
Remélem tudtam segíteni.
2/5 anonim válasza:
Általában az ilyen oldalak utána néznek, hogy az adott személy elmúlt e 18, gondolom a Junior számla miatt, te még nem múltál el, abban az esetben, ha ez kiderül, azonnal fagyasztják a felhasználót a rajta található összes pénzzel és akkor oldódik, ha betöltötted a 18-at. Nem kockáztatnám meg a helyedben, ha még nem múltál el, mert nem csak neked lehet kellemetlen a későbbiekben, hanem akár szüleidnek is.
3/5 anonim válasza:
Pénzt tudsz küldeni ,de kivenni nem.Ahhoz el kell küldened a passport,személyi, jogsi másolatát. Van ahol kérik a a vízdíjat,számlamásolatot. A pénzmosás miatt.+18 !!!!
4/5 anonim válasza:
Tudsz. Sajnálom, azt aki nem tudja, hogy 1992-től 2013ig 21 év telt el. 18elmúlt szóval miért is ne tudna?
5/5 anonim válasza:
Nekem is van 92 végződésű nevem egyébként és nem akkor születtem, amúgy nem figyeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!