Melyik a legjobb co-op campaign játék amit egyszerűen tudunk játszani lanon?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel rá vagyunk kattanva ezekre a játékokra. Most akarunk elkezdeni egy ujjat de tanácstalan vagyok melyiket kéne ami jó is, és könnyű is beállítani. Semmiképp se eredeti játékra gondoltam. Amikkel eddig játszottunk és tetszettek( Borderlands 1-2, Resident 5-6, Devil island, Splinter cell) . Ne legyen túl régi.2013. dec. 10. 15:31
2/7 A kérdező kommentje:
hali
a left for dead-et is szétjátszottuk mind a 2 részt azt elfelejtettem odaírni. Meg az már visszalépés lenne bőven grafkóba.
2013. dec. 10. 18:36
3/7 A kérdező kommentje:
az MC mit takar?
2013. dec. 10. 18:37
4/7 anonim válasza:
A Gears of War is remek móka co-op módban, valamint akár a Shank első részét is tudnám ajánlani. Trine, Trine 2. Ezek mind elég szórakoztató játékok.
5/7 A kérdező kommentje:
Gears OF War tényleg nagyon jó azt leszedtük .
A többit megnéztem de nem valami jó grafkó , inkább ujjabb játékokkal játszanánk.
Nem tudjátok a battlefield 3-al lehet játszani coop campaign-t?
2013. dec. 11. 12:27
6/7 anonim válasza:
A Gears Of War mind a 3 része nagyon jó, co-op játék menettel rendelkezik, én most tolom az első, és második részét, de beszerzem a harmadikat is, mert hatalmas élmény.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen az tényleg jó , de az a baj az első részt szétjátszottuk, a többi meg nem jött Pc-re
2014. jan. 6. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!