Fifa 14 ultimate team segítség?
szaisztok.szeretnék kérni egy kis egítséget fut 14-el kapcsolatban.ilyen alap dolgokra lennék kiváncsi.
-Számít benne a játékos kora?
-olcsó és jó játékosokat tudnátok mondani?
-A játékosok fejlödnek?
-érdemes 7500-as arany csomagot venni?
-bármiylen tipp,trükk a pénzszerzéshez,játékosokhoz,ki jó stb. előr eis 1000 hála!:)
Hali.
- a játékos kora nem számit
- a játékosok nem fejlődnek, illetve ha az adott játékos bekerül a hét csapatába akkor bizonyos pontszámai emelkednek, ezeknek a játékosoknak fekete szinű a kártyái
- 7500 arany csomagot ritkán érdemes venni, valakinek szerencséje van és talál benne egy jó játékost, de valakinek nincs szerencséje. Ha átlagos csomagot kapsz a piaci értéke az összes lapnak mindig kevesebb mint 7500, tehát nem érdemes, én kb nyitottam Fifa13 és 14-ben kb 50-70 csomagot és ha volt benne vagy 5 jó játékos akkor sokat mondok.
-pénzszerzés: válassz ki kb 5-10 ismert játékost (figyeld meg hogy az ellenfelek milyen csapatokkal játszanak), probáld minnél olcsóbban megvenni majd drággában el adni. PL.: Lewandowski, 7végén nézd meg mennyiért lehet ÁTLAGOSAN ELADNI (pl 10000) akkor próbáld megvenni max 9000 és eladni 10000, de nefelejtsd el az 5% adót a 10000-ből, igy a tiszta haszon 10000-9000-500=500.
-játékosok/csapatépités: ezt mindenkki saját maga csinálja ez is a lényege a FUTnak, de elmondom az én stratégiámat.
(FONTOS: a csapat összeszokotsága ami függ a közös ligától esetleg 1 nemzetiségbe tartozzanak)
Kiválasztottam magamnak egy álomcsapatot ami nálam a PSG+a franicia ligából a legjobbak, kiválasztottam egy felállást és elkezdtem megvenni a legolcsóbb játékosokat az adott posztra. Sokat játszani, pénzt gyüjteni és megvenni az adott posztra kiszemelt álomjátékost egyesével.
Vagy igazi pénzért veszel FUT coinsot.
-olcsó és jójátékos: sok van igy konkrét példát nemtudok mondani ez sok mindentöl függ, milyen csapatot szeretnél, mennyi pénzed van, milyen posztra kell, stb.
Remélem tudtam segíteni, ha esetleg kellen még valami akkor szivesen segítek még ha tudok.
rendelni fifa pointsot max azért akartam hogy az alkotóközpontos csapatokkal tudjak karriert kezdeni.
A csomagokkal énis igyvotlam. nyitottam és a legjobb egy 77es emberke volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!