Annyira jó a Razer?
Figyelt kérdés
Azt hallotam ,hogy legjobb cuccokat gyártja,de én életemben nem láttam ,hogy valami nagyot is keszített volna.2013. dec. 12. 20:50
1/3 anonim válasza:
[link] Nekem is van egy ilyenem már kb 3 éve, pár játékot el sem tudnék képzelni nélküle. :) Az egerei és billentyűzetei viszont túlárazottak szerintem (ez is csak azért éri meg az árát mert nincs igazi vetélytársa a piacon).
2/3 alfamate89 válasza:
Egerem:
Billentyűzetem:
Headsetem:
Ezekre is érdemes 1 pillantást vetni:
Az én véleményem a márkáról, miután hármat is birtokolok, hogy abszolút felső kategória! Az egér és billentyű gombok testre szabhatósága és a makró lehetőségek egyszerűen fenomenálisak! A headset hangja marhajó! Nincs még 1 gyártó a világon akinek lenne valódi 7.1-es fejhallgatója! Az ár meg szerintem elfogadható! Más márkák gyakran drágábban adnak kevesebbet tudó termékeket. Bátran ajánlom magát a márkát!
3/3 alfamate89 válasza:
Ja igen 1 válasz még a "valami nagyot is készített volna" részhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!