Dikkcsakk kérdése:
A Razer Game Booster sokat segit, vagy inkább ki se próbáljam?
Figyelt kérdés
Nézegettem erre-arra-, hogy milyen módszert lehetne alkalmazni, hogy pár fps-el több legyen, de ez tünt a legbegbizhatóbbnak, de még nem próbáltam ki.2013. nov. 4. 14:48
1/2 anonim válasza:
Én egy kicsit kipróbáltam, de nem vettem észre semmilyen változást. Igaz, nekem játék közben egyébként sem fut szinte semmilyen más program, amit kikapcsolhatott volna, hogy jobban menjen.
Kipróbálni azért ki lehet, nem tart szinte semeddig felrakni. Szerintem is ez lehet az egyik legmegbízhatóbb fps növelő.
2/2 alfamate89 válasza:
Én sem vettem észre semmilyen változást. Talán a nagyon sok programmal rendelkező gépeken talál 1-2 programot, amit ha kikapcsol lesz érdemi gyorsulás. FPS kijelzésre és felvételre viszont jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!