Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen XBox 360 Játékot...

Milyen XBox 360 Játékot vegyek? (Lent)

Figyelt kérdés

Hali!

Karácsonyra kellene a game, viszont azért írom ezt a kérdést, mert csak egyet "kérhetek" most, de nem tudok dönteni! Ha mondok játéknevet, úgy is csak az lesz, hogy akkor "azt", majd "azt" vedd, és mindenki mást mond! Ezek alapján válasszatok ki egyet(ár korlát nincs(ha van ilyen az XBOX játékoknál :) ) )

Nos, szeretek lövöldözni, szeretem egy játékban a story-t, szeretek vezetni, és bírom a logikai dolgokat is(de aztán ne Tetris-t mondjatok :P ) Egy keveset beszélek angolul is, de ne keljen azért egyfolytában olvasni! :) HORRORT NE! Vagy is kimondottan horrort ne,(pld Dead Space, ilyenek) mert nem tudok irányítani egy menekülést, vagy akármit hirtelen! Először had tanuljak bele az irányításba, és majd talán beszélhetünk horrorról is. :) Tegyük hozzá, hogy össz. 2x játszottam Box-on, siralmasan teljesítettem! xD Lehet FPS és TPS is! Ha lehet akkor ne (Tekken)bunyósat írjatok, de nem baj ha van benne egy kis

harc.

Na, akkor jöhetnek a tippek! :D

2013. dec. 10. 23:22
 1/9 aspikami ***** válasza:
AC4
2013. dec. 10. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Heló!

Gears of War, Tomb Raider - az új -, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Assasins Creed sorozat, Kane and Lynch, Max Payne 3...

Ha siralmasan teljesítettél, akkor talán nem FPS-el kellene kezdened, de ha mégsem gond, akkor Cod, Halo és Crysis sorozat.

2013. dec. 10. 23:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Háát... Igazából a shotgun-nal taroltam COD Black Ops 2ben :) Köszi, de jöhetnek még!
2013. dec. 10. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Hali!

Ha igazi karácsonyi "feeling"-re vágysz akkor a Skyrim Legendary Editiont ajánlom (mint mondtad egy keveset értesz angolul) több száz órás játék ideje,és jó szavatossága van több választható karakterrel, amit tetszésed szerint alakíthatsz.Gyönyörű tájakon játszódik,rengeteg küldetéssel (több száz),nem csőjáték hanem egy nagy nyitott világ (open world) az egész.

Íme egy kis ízelítő.

http://www.youtube.com/watch?v=QpvM9uwOcUc

http://www.youtube.com/watch?v=lfQP5p9czOY

http://www.youtube.com/watch?v=p-Y_7sMOJqU

2013. dec. 11. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Ismerem a Skyrim-ot, de köszi! ;)
2013. dec. 11. 14:07
 6/9 anonim válasza:
Természetesen GTA 5. Vagy AC 4.
2013. dec. 11. 18:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz, akkor GTA 5 lesz, köszi! :)
2013. dec. 11. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Az AC4-et mindenképpen vedd meg, ha azóta nem tetted volna :) A legjobb játék.
2015. jan. 26. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Huh, de regen lett ez a kerdes kiirva... Amugy tok ironikus, hogy pont Xboxrol irok. :D

AC bol megvan a 2 meg a 3, hat annyira nem jonnek be. Bar ezektol fuggetlen tervezem megvenni a 4-et. Tomb Raider is tervbe van, kb egy hete vettem Crysis 2-t 2000ft-ert hasznaltan... :D Azota achievement-ekbol kifulloztam egy Far Cry 3-4 et, egy Minecraftot, egy GTA San Andreast, lassan meglesz a GTA 5 is fullosan. Ja igen, az utobbit 2x jatszottam ki! :D Sok minden van meg tervbe, de nekem eddig ezek a jatekok jottek be. Azert irtam most ezt le, hogy ha ne adj isten valaki venne 360at de nincs otlete, talan ezzel egy kicsit segithetek. :) Ha barkinek barmi kerdese lenne, nyugodtan irjon privatot! :D

2015. jan. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!