Milyen számítógépes játékot vegyek egy 13 éves gyerekemnek?
Need for Speed
autós és rengeteg része van, szóval biztos találsz olcsón is
Hátöö... Egy 13 éves gyerek pont, hogy az "agresszív" korszakát éli, pont, hogy hagynod kéne... Félre ne érts, nem akarok bele szólni a nevelésbe, de ilyen korban ilyenekkel szoktak játszani, mint pld: GTA, WoW, LoL, Tekken, CoD, Bf, satöbbi.
De a kérdésre: Minecraft! Azt még én is megvettem, pedig annyira nem is olcsó.. Ha nem ismernéd, kicsit nézz utánna, kb 3 betű az elejéből a Google-ba, és kész. Nagy vonalakban az egy építős játék, ahol csak a fantázia szabhat határt! Azt épít a kis srác(ha lány, akkor ne vedd figyelembe az eddigieket :D) amit akar. Persze az "erőszakot" sehol sem lehet elkerülni... Szüleim anno engem sem engedtek agresszív játékokkal játszani, ezért már ott tartottam, hogy a kocsis játékban törtem szanaszét a kocsit, és hajtottam az emberek közé! :DD Aztán valahogy megenyhültek... Tehát a Minecraft -ban is van némi erőszak, esténként. De semmi vér, csak a csúnya pixel zombik és a robbanós Creeperek próbálnak "likvidálni", de egy kardal helyre lehet tenni őket! :) (Még egyszer mondom, hogy SEMMI VÉR, sem leeső fejel, sem semmi más! Csal szó szerint elfekszik a MOB és kész.)
Remélem valamennyit tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!