Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow eredeti szerveren milyen...

Wow eredeti szerveren milyen maget érdemes most kezdeni? (horda)

Figyelt kérdés
Most kezdtem eredetizni (Ragnaros) és nem igazán vagyok ilyen téren a toppon jelenleg egy troll és egy pandaren magem van, ami 20as illetve egy 10es ud lockom :D Milyen maget érdemes kezdeni illetve a mage vagy a lock inkább keresettebb és keményebb?

2013. dec. 10. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
A mage eléggé op, racial bónusz miatt a troll a legjobb magenek.
2013. dec. 10. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Pvp-n is megállja a helyét?
2013. dec. 10. 17:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden jó pvp-n, amihez értesz.
2013. dec. 10. 17:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget.
2013. dec. 10. 17:12
 5/6 anonim válasza:
szerintem ne wowozz, 4-5 évig toltam :D már megbántam fél életemet elvette , igen ráfüggtem akkor szinte nem is jártam sehova sem. A kérdésre válaszolva HORDA oldalon a legjobb Mage a troll, szerintem a lock és a mage is ütős tehát ezt döntsd el te
2013. dec. 10. 17:28
 6/6 Csiß ***** válasza:

@5

Szerintem a hiba benned van (volt).Azért azt írni valakinek,hogy ne játszon mert te függő lettél? lol..

A kérdésre:

Pve troll / pvp-re talán UD.

Mage vs Lock: Elvileg a lock kicsit keményebb dps most..De a mage is keresett class (csak sok van xD ).

2013. dec. 11. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!