Call of Duty Ghost or Battlefield 4? Miért?
Tulajdonképpen mindig is a CoD felé hajlottam de amióta a Steam-é lett, azóta nem igazán játszadozom, vele, a Battlefieldel a Netes indító továbbá a bejárhatatlan pálya az irritáló továbbá a Spawn idő, főleg ha a szerveren csak 5-5en vagytok.
Nos?
Ti melyiket választanátok/Választották és miért?
Még szerencse, hogy nem pörög a Szórakozás részleg, csak egy újabb ostoba veszekedést indítottál volna el valószínűleg, aminek a vége egymás szidása.
Normális vitát még nem láttam, ha erről a két játékról volt szó.
Tehát, a Ghostnak Singelplayermodja jobb, a multija pörgösebb, a grafikája rosszabb.
A BF4-nek nem a singel az erőssége, a jelenlegi legszebb játék a piacon, és a multi, ember a multija, arra nincsenek szavak.Tankok Harckocsik, Hajók, Helikopterek, Repülők és mindez megtoldva 4 kasztra osztott gyalogossággal,és hihetetlen vizuális és hangeffektekkel, valamint a pálya nagy része rombolható és jóval több pálya van benne amelyek jóval nagyobbak, valamint a szerverek nagyobb férőhelyesek.(Bocs a fejetlenségért)
Mint látszik is én Bf párti vagyok, de a COD játékokat is kedvelem, játszottam velük amíg nem szűnt meg törtbe a 6.
ha a Cod-ot választod idegbeteg leszel...
Ha bf4 et... JÁTÉKFÜGŐŐ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!