Lilus2000 kérdése:
A TheSims2-ben hogyan lehet letölteni dolgokat?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy mondjuk netről házat vagy ruhákat vagy mit'tomén, ilyen dolgokat letölteni. Mert egyszer az unokanővérem megmutatta, de nemnagyon jegyeztem meg hogyan kell. Előre is köszi mindenkinek:))2013. dec. 8. 16:29
1/3 anonim válasza:
Bár régen volt simsem, de ha jól emlékszel, kell lennie egy downloads mappának (ha nincs, csinálj) a letöltött cuccok között, és abba kell letölteni a ruhákat, meg ilyeneket. Azt hiszem ki lehet választani a célt, hogy hova töltse, vagy lehet alapból oda tölti. remélem segitettem
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! :))
2013. dec. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!