MuOnline tippeket tudna adni valaki? :D
Nemrég kezdtem és hát nem sok mindent tudok még.
Van egy 193-as DW-m , hogyan szinteljem tovább?Az elején még könnyű volt feltolni, de mostmár elég lassú.Atlans2 bírom még de ott lassan fejlődök, Atlans3-ba már bukok mert elég ergya páncélzatom van.
Honnan szerezzek erősebb páncélt?Van valami NPC ahol kicsit erősebb cuccokat lehet venni mint a Sphinx set?
már most is kevesen vannak rajta :D
De akkor jó megyek s5-re.Itt tényleg nemlehet még cuccokat se szerezni normálisan.Cuccokat meg majd csak találok.Csak az itteni 2b 4s 1l és 4 c-mtől nehéz megválni :D
Mentek a zöld praclik nyugi :D
Szárnyat tudom hogy kell csinálni, csak az a gáz hogy nemtudod befolyásolni milyet kapj.Aztán mondjuk bemész DK-val és kapsz egy dw winget azzal sokra mész :D(max.elcseréled)
Ugye úgykell, hogy előbb csinálni kell chaos fegyvert ami minimum +4-es 4optos(pl.Chaos dragon axe+4+opció és ott benne mondjuk +4további sebzés).Aztán utána goblinnál alap kombi oda betenni a fegyót,a chaost,meg még kell asszem 1 bless és 1 soul :D.Remélem helyesen tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!