Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy működik Minecraft szerver...

Tomi Gero kérdése:

Hogy működik Minecraft szerver készítés?

Figyelt kérdés
A barátommal szeretnén szervert bérelni a clans.hu-tól ,csak az a baj hogy még egyszer sem csináltunk szervert. Hogy kell telekrendszert,piacot,pvp-t,vadont/szabadot berakni a szerverre vagy hogy működik ez?

2013. dec. 3. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:

telekrendszer meg egyéb átalakításokat plugin végzi, én bukkit-os szervert ajánlanék, annál a legkönnyebb a pluginok kezelése, csak berakod a plugins mappába :)

Minden dolog, amit leírtál, pluginokból elérhető.

Essentials és annak kiegészítőivel megoldható a piac meg a pvp.

Esetleg csinálhatsz több világot is a ' Mutliverse-Core' segítségével, az átjárást pedig megoldhatod a 'Multiverse-Portals' pluginnal.

Én személy szerint a területek védelmét (tehát hogy játékos nem verheti szét az adott helyen lévő blokkokat csak admin, illetve nem is helyezhet el) 'Worldguard'-dal oldottam meg, amihez kell 'worldedit' (gyorsan lehet vele blokkot lerakni, kivágni stb).

Viszont ha mindezt, amit leírtatok, be akarjátok rakni, akkor olyan pluginokat kell keresnetek, amik támogatják egymást (pl Essentials meg Admincmd nem szereti egymást és többnyire egyik se müködik rendesen ha mindkettő plugin fut).

2013. dec. 3. 15:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. dec. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!