Hogyan lehet Minecraftban (1.5.2) tört szervert csinálni?
Hamachi-n csinálsz egy hálózatot, leszeded a Minecraft server nevű programot (ezt még alul kifejtem), elindítod, belépsz a Minecraftba, csinálsz egy szervert, IP-nek beírod a hamachin található IPV-4 számsort, majd belépsz és megnyitod Lanra.
Mindezek előtt, a Minecraft server nevű program mappájában találsz egy server nevű fájlt (nem a szövegest, hanem egy properties fájlt). Ezt nyisd meg jegyzettömbbel vagy wordpaddal. Néhány beállítás lesz benne. Ezt keresd ki:
online-mode=true
És írt át false-ra, így:
online-mode=false
Ezután a többi művelet, amit írtam korábban. Aki felakar menni a szerveredre, be kell lépnie hamachira (amilyen hálózatot csináltál, annak az adatait add meg neki is). Azt hiszem a sorrend még számít, tehát először a hamachit, majd a Minecraft servert, végül magát a játékot indítsd el. Ilyenkor te leszel a hostoló, és nyilván csak akkor tud belépni más is, mikor egyrészt fenn van a hamachi hálózaton, másrészt mikor neked megy ez a bizonyos server program.
Remélem nem hagytam ki semmit, ha mégis megakadnál, nézz utána youtube-on, rengeteg videó van erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!