The Witcher - ha Geralt mentes bármiféle érzelemtől, hogy érezhet vonzalmat Yennefer iránt?
Nya ... végre sikerült; sikerült kivárni a 15 percet regisztrálás után !
Amm ezek így jó kérdések lehet rajtuk csámcsogni ! :)
ami biztos hogy Gerált bácsi igenis Witcher (vagy vaják ahogy jobban tetszik) és ráadásul az erősebbik fajtából ! :) a könyvben (Az utolsó kívánság)- ban le van írva hogy Gerált nagyon "ellenálló" volt a mérgekkel szemben és további mutációk mutációkat is csináltak vele amit kevés Witcher bírt ki. Ez miatt is lett pigment hiányos a bőre, fehér a haja.
2. a mérgekkel szemben nagyon ellenálló, nem immúnis !
Immúnis a legtöbb betegség ellen! Tehát betud rúgni ...
3. én nem olvastam sehol hogy mentes az érzelmektől! Semleges akar maradni de nagyon is érez! sőőt : http://www.youtube.com/watch?v=WXHOO9k19zs
ha tényleg érdekel akkor olvasd el a regényeit, hidd el nagyon jók ! Abban le van írva hogy ezt miért is mondja !
Rossz az mindig rossz kisebb nagyobb nem számít ...
Én először a könyveket olvastam el (mindhármat), és utána kezdtem el játszani a játékkal.
Asszem a könyvben említették a vajákokról, hogy érzelemmentesek, de akkor lehet hogy ez egy negatív pletyka róluk.
én még mindig azt mondom hogy érzése-i vannak !
ill. a witchereknek is. :)
De azt tanította neki Veszemir (fogalmam sincs hogy kell írni ) hogy mindenféle emberi viszálytól maradjanak semlegesek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!