Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan telepitsem fel a NFS...

Hogyan telepitsem fel a NFS Rivalst?

Figyelt kérdés
Hello....ha valaki tudja hogyan kell telepiteni akor az segitsen mert en nem tom es melyik verziot toltsem le amelyik nem virusos mert nekem AVG 2014-em van es az kimutatja

2013. dec. 2. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A crack-re szokás vírust jelezni, ez a játékok nagy többségél így van, ne aggódj.
2013. dec. 2. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyelőre nincs belőle biztosan jól működő PC-s tört verzió. Amik vannak, azok akármilyenek is lehetnek, akár valóban vírusosak is. Ha nem félsz, hogy vírusos, akkor hozzáadhatod az AVG kivételekhez (biztos van benne ilyen valahol, én nem ismerem) a letöltési és a telepítési mappát, akkor nem fogja vizsgálni. Előtte azért olvass el egy Windows újratelepítési útmutatót.
2013. dec. 2. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Hogy értve Windows újratelepítési útmutatót aszt holl talalom meg ?
2013. dec. 2. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Google-ba beírod, hogy "Hogyan telepítsem újra a gépemet, ha összeszedtem 257db vírust?"
2013. dec. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!