Sims3, Nemzedékek kiegészítő? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Ha megveszem a Nemzedékek kiegészítőt, az milyen plusz dolgot ad?
Ha nincs a Nemzedékek kiegészítő, akkor nem lehet gyermeket nemzeni?A Nemzedékek kiegészítő nélkül is lehet örökbe fogadni gyereket?
2013. dec. 1. 21:33
1/5 anonim válasza:
De igen, már az alap Sims-ben is lehet gyereket nemzeni és örökbe fogadni. Itt egy részletes leírás, hogy milyen új dolgok vannak a Nemzedékekben.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz.Akkor nem veszem meg ezt a kiegészítőt. :)
2013. dec. 1. 21:45
3/5 moonlightsentinel válasza:
Szerintem az egyik legjobb kiegészítője, jobb, mint a Pets meg az Island Paradise meg a többi baromságok :D Nekem megvan mind de ha választani kéne 3-at a Generations tuti benne lenne. Apróságokat pakol bele, az igaz, de nagyban színesíti a játékot.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát, elsőnek a Házi kedvencek, és a Nemzedékeken gondolkoztam, mert még nincsen egy kiegészítőm se, csak az alap.2 kiegészítőt kapok majd a szüleimtől, az egyik a Házi kedvencek, a másik pedig az Egyetem vagy a Nemzedékek, és a Luxus házak cuccok vagy mi. :)
2013. dec. 1. 21:54
5/5 moonlightsentinel válasza:
A Pets (Házi kedvencek, ez a magyar neve?) az nem nagy szám szerintem, berak pár kutyát macskát, lovat de hacsaknem vagy nagyon nagy állatbarát, annyira sokat szerintem nem változtat a játékon :D Akkor már inkább az Egyetem.
Ami még nagyon jó a Seasons, ami az évszakokat teszi bele, szerintem azt érdemes mindeképp megszerezni.
Ha nekem választani kéne, akkor Generations + Seasons xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!