Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A world of Warcraft account...

A world of Warcraft account kereskedés?

Figyelt kérdés

Érdekelne engem az, hogy ha valaki tört szerveren játszik, lehet az accountjával kereskedni? Úgyértem, hogy pl: van egy molten wow-os accountom rajta jó karakterek,cuccok(ez csak példa,am nincs xD)akkor el lehet adni pénzért? pl egy oldalon ami evvel foglalkozik?

Hogy müködik az eredeti wow account kereskedés? Halottam olyanról aki tört szerveren karikat húzott fel és eladta eredeti wow accountért, ami 1 hónapos..

2013. nov. 29. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szinte 99% hogy nem fogsz találni olyan embert aki rendesen pénzt fog fizetni törtös accountért. A 11-16 éves öcsik akik esetleg jó karikat vásárolnának, mert ők lowok megcsinálni, nem fognak neked rózsaszín csekket feladni, vagy banki tranzakciókat csinálni. Aki meg efölött játszik az van annyira kocka, hogy megcsinálja magának a jó karit. Eredeti szerveren tilos az accountal való keresked. Meg aztán elő is fordul sokszor hogy átvágnak. "Halottam olyanról aki tört szerveren karikat húzott fel és eladta eredeti wow accountért" Ezt nehezen hiszem el. Max ha a srác valami rohadt jó karikat adott neki, az eredetis emg valami szutyok 30-40es karit uncommon cuccokkal. Szerintem nem érdemes ilyenenkel foglalkozni, de ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
2013. nov. 29. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!