A World of Warcraft eredeti szerverén (Blizzlike MoP) egy realmon mennyi az átlag olnine játékosok száma?
Azt szeretném megtudni hogy mennyi az eredeti szerver realm egyikén az online játékosok száma(pl:arathor). Mert törtel kezdenék el wow-ozni, de mindenki aztmondja keves a játékos,bug stb.
A bug engem nem zavarna, de azt tudom hogy molten-wow realmmokon átlag 3500, 4000 player online.(ez a maximum). Igaz hogy eredetin rengetegen vannak, de sok a realm is. Tehát én egy európai wow szerverre lennék kiváncsi, a sok közül.
Általában mikor bemegyek egy nagy városba akkor sok playert látok, kb annyit mint törtön.
Soha nem voltak nyilvánosak ezek a számok.
De szerintem az arathor nem lehet olyan népes. 1000-1500 fő körül lehet esténként mindkét oldal összesen. Ragnán tudtommal néha teltház is szokott lenni még most is, szóval talán 3-4 ezer fő. Kicsit kihaltabbak lettek a magyarok lakta szerverek az elmúlt években.
Molten-en sokan vannak 1-1 realmon, de eredetin már nem igazán számít mennyien vannak 1-1 realmon. Hisz bg-n, instákba, raidekbe is járhatsz már szerveren lévőkkel.
Ráadásul már bárhol a világban találkozhatsz más szerveren lévőkkel. (Kivéve a fővárosokat) Sőt hamarosan még jobban összevonják ezeket.
Szóval mindenképp eredeti.
Arathoron az alli oldal játszható (tehát elegen vannak, nekem nem tűnik kevésnek).
Hordán magyarok a Ragnaroson és a Twisting Neatheren vannak többen, de hogy ezek kiegyenlítettebbek-e, mint az Arathor, azt nem tudom.
Igazából minden szervernél oda van írva, hogy mekkora a populáció, a full szerverek esetén van várólista esténként.
Viszont a cross realm megoldás miatt gyakorlatilag tökmindegy, hányan ülnek a fővárosokban, mert az összes Pandarián kívüli területet több szerver "lakossága" összevonva használja. A Dungeon Finder, Raid Finder is sok szerverről szed össze csapatot, és van az openraid.eu, ahonnan bármelyik szerverről tudsz embereket szerezni bármihez. Tehát a szerver populációja számít kevésbé, inkább azt nézd, hogy ha komolyabban akarsz raidelni, akkor melyik szerveren van az elvárásaidnak megfelelő guild.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!