Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a naruto ultimate...

Miért laggol a naruto ultimate ninja storm 3 full burst a gépemen? Xp-n nem laggolt, most feltettem a windows7 ultimate-t és itt szaggat egy minimálisan, de zavaróan.

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy feltelepítettem a windows7et, xp-ről, és valamiért szaggat a játék ... eddig 0 szaggatás volt a gépem is olyan hogy egy ilyen alacsony színtű játékot elkéne rebbens nélkül vinnie...... nem tudjátok miért van ez? előre is köszi

#PC #játék #Windows 7 #gép #lagg #Naruto #szaggatás #XP #naruto ultimate ninja storm 3 full burst
2013. nov. 29. 17:05
 1/7 Emberek ***** válasza:
milyen konfig? hogy tetted fel a 7-et?
2013. nov. 29. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Windows.7.Ultimate.SP1.HUN.x64.Integrated.2012.08.17.carlosca ez volt a neve :)

a konfigot nem tudom :S hogyan nézzem meg, hogy milyen?

hátkiírtam cd-re daemon toolsal a bios beállításba beállítottam cd író bootra- újraindítpottam a gépet, és bejött a telepítő, és egyénibe telepítettem(ami törli a fileokat) de az előző felhasználói cuccok megmaradtak.. és most nem tudok mindent kitörölni mert azthiszi a gép, hogy másik felhasználó vagyok... és csak a rendszergazda nyúlhat a régi dolgokhoz...

2013. nov. 29. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
örülnék ha küldenétek valami segítséget :) vagy valami megoldást :S köszike
2013. nov. 29. 19:13
 4/7 chilliboy ***** válasza:
Szerintem azért laggol, mert a Windows 7 ultimate editort nem bírja együtt a játékkkal a gép...
2013. nov. 29. 20:34
 5/7 chilliboy ***** válasza:
Bocsánat játékkal...:)
2013. nov. 29. 20:34
 6/7 Emberek ***** válasza:
formáztad a merevlemezt, vagy csak ráküldted hadd települjön?
2013. nov. 29. 20:35
 7/7 master chief válasza:
Nézd meg a kompaktabilitását állíds windows xp sp 3-ra igy még játék nem szaggatott nekem.
2013. nov. 30. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!