Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » [Naruto Shippuden Ultimate...

[Naruto Shippuden Ultimate Ninja 3 Full Burst] Mi az a "Barátsági csík" a többi szereplő mellet? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Amikor végig vittem az egész story módot, akkor lehet szabadon mozogni Narutoval és minden féle küldéseket végre hajtani. Ha egy karakternek teljesítem a rám -vagyis Narutora- kiszabot küldetés (pl.: Sakura-nál, Mizukage-nél, Shikamaru-nál stb.) akkor általában nem csak a küldetésnél megígért pénz és tárgyakat kapom meg, hanem nő nála valami csík, ami mellet egy szívecske van (tudtommal ez a barátsági csík :D). Szóval a kérdésem az lenne, hogy pontosan ez mire való, mert eddig csak leveleket kaptam azoktól, akiknél nőt egy kicsit ez a csík, de más egyebet nem tapasztaltam. Egyáltalán van ennek valami szerepe a további játék során? És a békánál „feltámasztott” szereplőknél, akiket tudok használni a csata során, náluk is lehet valahogy növelni ezt a csíkot ? :D A válaszokat előre is köszönöm !

2013. nov. 15. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem nyomkodnád az A betűt, mint egy idióta, akkor tudnád. Semmire nem jó, kapsz elvelet és szép ha az összes megtelik maxosra, és ennyi.

És megint olvasni kéne, nem feltámasztottak, csak egyszerű másolatok. És még azt is mondta, hogy nem beszélnek stb., csak úgy léteznek, mert miért ne.

2013. nov. 19. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jól van na! Most miért kell leoltani mikor csak egy egyszerű kérdést tetem fel? Amúgy meg nem nyomkodom az „A” gombot , mint egy idióta, csak, nem értem az angolt, szöveget, mivel régen és most is németek tanulok, úgyhogy az angol nem az erőségem. De amúgy köszönöm a választ.
2013. nov. 19. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szótár létezik, ráadásul az egyik legkönnyebb nyelv az angol. És elvileg kötelezően tanulnod kellett volna legalább mittoménhány évig. Oo

De elvileg van német szövegezés, vagy tévedek? :o

2013. nov. 22. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Tisztába vagyok vele, hogy létezik szótár. De ne várd, tőlem, hogy minden szót egyesével kikeresek benne, vagy egyenként pötyögjem be a szöveget a Gugli forditóba? Amúgy attól, hogy a világ legkönnyebb nyelve, még nem jelenti az, hogy egy óra után az ember már anyanyelvi szinten fog társalogni másokkal.

Nem tudom, honnan veszed, hogy kötelező lenne tanulni az angolt, alapjáraton itt Magyarországon a német nyelv az, amit agyba-szájba nyomnak, ha jól tudom ezt a nyelvet vezetékbe az országban az angol elé, mint első számú nyelv (környékes országok miatt).

Nekem PC van meg a játék, itt az angol és a japán szöveg/hang közül lehet csak választani. Ha német is lenne hozzá, akkor nem tetem volna fel ezt a kérdést.

2013. nov. 22. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
*szöveget a Gugli fordítóba.
2013. nov. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!