[Naruto Shippuden Ultimate Ninja 3 Full Burst] Mi az a "Barátsági csík" a többi szereplő mellet? (Többi lent)
Ha nem nyomkodnád az A betűt, mint egy idióta, akkor tudnád. Semmire nem jó, kapsz elvelet és szép ha az összes megtelik maxosra, és ennyi.
És megint olvasni kéne, nem feltámasztottak, csak egyszerű másolatok. És még azt is mondta, hogy nem beszélnek stb., csak úgy léteznek, mert miért ne.
Szótár létezik, ráadásul az egyik legkönnyebb nyelv az angol. És elvileg kötelezően tanulnod kellett volna legalább mittoménhány évig. Oo
De elvileg van német szövegezés, vagy tévedek? :o
Tisztába vagyok vele, hogy létezik szótár. De ne várd, tőlem, hogy minden szót egyesével kikeresek benne, vagy egyenként pötyögjem be a szöveget a Gugli forditóba? Amúgy attól, hogy a világ legkönnyebb nyelve, még nem jelenti az, hogy egy óra után az ember már anyanyelvi szinten fog társalogni másokkal.
Nem tudom, honnan veszed, hogy kötelező lenne tanulni az angolt, alapjáraton itt Magyarországon a német nyelv az, amit agyba-szájba nyomnak, ha jól tudom ezt a nyelvet vezetékbe az országban az angol elé, mint első számú nyelv (környékes országok miatt).
Nekem PC van meg a játék, itt az angol és a japán szöveg/hang közül lehet csak választani. Ha német is lenne hozzá, akkor nem tetem volna fel ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!