Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW-ban (EREDETI) milyen...

WoW-ban (EREDETI) milyen kaszttal legyek?

Figyelt kérdés

Decemberben hatalmas árzuhanás várható, és elég rég óta foglalkoztat az hogy eredetin is kipróbálnám, amit meg is tettem ingyenesen 20lvl eljutottam.

Ami nekem tetszik:

Warrior,paladin,druid,hunter

Warrior (bár a tank annyira nem komálom, de kisebb instákban elég jó elvagyok, nagyobb instákban utálok az lenni, sajnos emiatt sztem a warrior kilőve. Dps-ként nem nagyon keresett pve-nél, de hátha valaki kijavít hogy eredetin máshogy van)

Paladin (dps,heal pve/pvp egyaránt megy ezzel nincs baj)

Druid (még nem próbáltam, de tört fun szerveren eléggé megtetszett, csak nem tudom mennyire hatékony, melyikkel lehet jobban aprítani feral/balance, sok tapasztatom nincs vele)

Hunter (itt sincs sok tapasztalatom, de elég sok kezdő játékosnak ajánlják, ezért is raktam bele)

2013. nov. 27. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Retri pala, balance dudu rohadt nagyot üt, de talán huntert kezdenék, mert viszonylag könnyű vele fejlődni, pve-ben viszonylag keresett, már csak a ranged dps léte miatt is, és persze nagyon odabsz dps-ben.
2013. nov. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!