Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok jó ps3 játékokat?

Mondanátok jó ps3 játékokat?

Figyelt kérdés

4 db-ot kéne összeszednem és lehetőleg olyat amit nem egy nap alatt végigvisz az illető!!Nem nagyon értek hozzá ezért kéne a tanácsotok!!

Én ezeket néztem:

-Grand Theft Auto V

-Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition

-Need for Speed Rivals

-Call of Duty Ghosts

Vagy az a Battlefield 4 jobb a Call of Duty-nál??

Segítsetek légyszi!!!Előre is köszönöm :)

2013. nov. 21. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

A BF4 mindenképpen veri a COD: Ghostsot. A végigjátszása egyiknek sem sok idő (rohadt rövidek), de a multin van náluk a hangsúly. A NFS Rivalst pedig hanyagolnám, de az első két felsorolt játék jó.

Ps exklúzívként ott van a Last of us, a God of war, és az Uncharted. Ha pedig szereted a Batman világát, akkor ott vannak a Batman Arkham játékok (a City és az Originsel lehet a legtovább ellenni a nyílt világuk miatt).

2013. nov. 21. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább gta 5 őt venném mivel ha végig is viszed azt csinálsz a gameba amit akarsz + multi részen is ellehetsz...
2013. nov. 21. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Esetleg tudnátok akkor valami jó autósat,mert szeretném ha lenne közte egy!!
2013. nov. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!