Miért csinálja ezt a Call of Duty: Ghosts?
Figyelt kérdés
Játszom vele kb 10-15percet,addig semmi gond nincsen,aztán egyszer csak szürke villogás jelenik meg a képernyőn,a játék fut közben,a fegyveremet is látom,de a hátteret nem.Próbáltam már más cracket,frissítettem a vga drivert,de megmaradt a hiba.Nem találtam erről a hibáról semmit a neten,kezdek félni,hogy a videókártyámmal lesz valami,mert csak egy bizonyos idő elteltével jelenik meg ez a hiba és nem mindig ugyan ott,gondolok én itt pl túlmelegedésre annak ellenére,hogy hűtés megfelelő.(65-70fok fölé sosem megy, egy HD 7770-ről van szó) Minden más játék normálisan fut jelenleg a gépen(Darksiders 2,Medal of Honor: Warfighter,Lost Planet 3 sbt...)
Találkozott már más is ezzel a hibával?
Előre is köszönöm a válaszokat...
2013. nov. 19. 16:29
1/2 anonim válasza:
kalóz verziónál sajnos előfordul :( meg amúgy is bugos a játék. Szerintem tölts le egy másikat, vagy vedd meg ;)
2/2 anonim válasza:
Ha tört verzióban tolod akkor nem fogsz sokat veszíteni azzal a 4 órás kampányal. Nem azért hogy szidjam a codot mert szeretem, de ha valamit akarsz akkor inkább vedd meg és multizz. Bár akkor már inkább a black ops 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!