Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én látom úgy, hogy a CoD...

Csak én látom úgy, hogy a CoD Ghostnak szarabb a grafikája mint black ops 2-nek?

Figyelt kérdés
Magas grafikai beállításokon játszottam végig, de a grafika, valami undorító, közelről főleg de még távolról se volt valami, sokan mondják, hogy nem a grafika a lényeg, de amikor egy robbanást nem tudnak rendesen megcsinálni az tönkreteszi a játékélmény, itt főleg, ja meg még a gépigény is aránytalanul nagy, ez szerintetek mi volt, részeg volt a fejlesztő csapat vagy mi, szerintetek?

2013. nov. 12. 21:37
 1/9 Truz válasza:
Nem, dehogy!(nem csak te látod úgy) Egy kalap sz*r amit össze hoztak, ráadásul nagyon optimalizálatlan! Még az űrben játszódó rész, úgy, ahogy...
2013. nov. 12. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem egy játékban nem a grafikát kell nézni

oké aláírom, én is hajlamos vagyok arra, hogy egy játékban a grafikát kifogásoljam, mint mikor megvettem az inFamous-t és azt hittem egy PS2 játékkal játszom 2009-ben, de mivel a játék jó volt, jó történettel és játékmenettel, nos az kárpótolt

az hogy az új CoD-nak jó-e a története vagy a játékmenete, más kérdés, mindenkinek saját véleménye van és mindig lesznek fanyalgók

szerintem a történettel és a játékmenettel nincs gond, ilyen játékoknál nagyon nem is lehet mást kitalálni, mint hogy "mentsd meg a világot, mentsd meg 'merikát"

és hogy őszinte legyek az ember inkább multiért vesz CoD-ot

most jöhet az, hogy a multi mindig ugyanaz, szerintem nem, próbálnak újítani, változtatni, én például a BO2-ben nagyon bírtam a zombis buszozást haverokkal vagy akár idegennel játszva, ez az extinction mód most nem lett olyan jó, kár érte

viszont itt az igazi gond főleg a gépigénnyel és nem utolsósorban a játék optimalizálatlanságával van

6 GB RAM? Ezért a grafikáért? Ezért a teljesítményért, amit 2 éve fele ekkora gépigénnyel is simán hoztak a CoD-ok. Igen, nem a grafika a lényeg, de nehogy már azért nem tudnék ezzel játszani mert esetleg csak 4 GB RAM van a gépemben és nem akarok a játék ára mellett még pluszba is költeni

a 65-ös FOV is hosszútávon kellemetlen, kényelmetlen, előnytelen, hadd ne soroljam, ezt is elrontották

várjunk, hát van ramfix és külső programmal állítható a FOV...ja hogy ezért akár bannolhatnak steamről, menjenek már egy melegebb éghajlatra

ha idővel kiadnak patch-eket és orvosolják ezeket, szerintem máris élvezhetőbb lenne a játék (azt nem mondom hogy jobb), de sajnos úgy érzem erre nem fog sor kerülni

a konzolos verziókkal meg nem tudom mi van, de ha minden igaz a next-gen verzió és éppen a helyzet magaslatán

(aki kérdezni, hogy miért nem veszem meg PS3-ra, nos azért mert lövöldözős játékokat PC-n szeretek játszani)

2013. nov. 12. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
A BO2 szintjét hozza, persze az extra beállítás PC-n nem sok embernek adatik meg, mert ilyen botrányos optimalizálás még nem nagyon volt. Viszont a nextgen konzolos felvételeket elnézve azért látszik, hogy szebb, mint a BO2, még ha nem is sokkal. A dzsungel kifejezetten nagyon szépen meg van benne csinálva.
2013. nov. 13. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szar a grafika.
2013. nov. 13. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:

*sincs éppen

*kérdezné

2013. nov. 13. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
a dzsungeles rész tényleg kicsivel "szebb" volt, de még a színek is borzasztóak, valahogy mintha olyan csúnyán kontrasztos lenne
2013. nov. 15. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
a van jo geped akkor ultran a legszebb szerintem a jatekok kozott. a bf 4 szintjen van szerintem
2013. dec. 26. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:
áh jó vicc, ultrán kb. az mw3 és a balck ops szintjén van meg se közelíti a BF 4et, még a 3at se
2013. dec. 29. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
sokkal rosszabb
2019. máj. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!