Csak én látom úgy, hogy a CoD Ghostnak szarabb a grafikája mint black ops 2-nek?
szerintem egy játékban nem a grafikát kell nézni
oké aláírom, én is hajlamos vagyok arra, hogy egy játékban a grafikát kifogásoljam, mint mikor megvettem az inFamous-t és azt hittem egy PS2 játékkal játszom 2009-ben, de mivel a játék jó volt, jó történettel és játékmenettel, nos az kárpótolt
az hogy az új CoD-nak jó-e a története vagy a játékmenete, más kérdés, mindenkinek saját véleménye van és mindig lesznek fanyalgók
szerintem a történettel és a játékmenettel nincs gond, ilyen játékoknál nagyon nem is lehet mást kitalálni, mint hogy "mentsd meg a világot, mentsd meg 'merikát"
és hogy őszinte legyek az ember inkább multiért vesz CoD-ot
most jöhet az, hogy a multi mindig ugyanaz, szerintem nem, próbálnak újítani, változtatni, én például a BO2-ben nagyon bírtam a zombis buszozást haverokkal vagy akár idegennel játszva, ez az extinction mód most nem lett olyan jó, kár érte
viszont itt az igazi gond főleg a gépigénnyel és nem utolsósorban a játék optimalizálatlanságával van
6 GB RAM? Ezért a grafikáért? Ezért a teljesítményért, amit 2 éve fele ekkora gépigénnyel is simán hoztak a CoD-ok. Igen, nem a grafika a lényeg, de nehogy már azért nem tudnék ezzel játszani mert esetleg csak 4 GB RAM van a gépemben és nem akarok a játék ára mellett még pluszba is költeni
a 65-ös FOV is hosszútávon kellemetlen, kényelmetlen, előnytelen, hadd ne soroljam, ezt is elrontották
várjunk, hát van ramfix és külső programmal állítható a FOV...ja hogy ezért akár bannolhatnak steamről, menjenek már egy melegebb éghajlatra
ha idővel kiadnak patch-eket és orvosolják ezeket, szerintem máris élvezhetőbb lenne a játék (azt nem mondom hogy jobb), de sajnos úgy érzem erre nem fog sor kerülni
a konzolos verziókkal meg nem tudom mi van, de ha minden igaz a next-gen verzió és éppen a helyzet magaslatán
(aki kérdezni, hogy miért nem veszem meg PS3-ra, nos azért mert lövöldözős játékokat PC-n szeretek játszani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!