Külföldi konzol játékokat pontozó oldal?
Figyelt kérdés
egy kis villám gyors segítségre lenne szükségem, egy oldalt keresek de egyszerűen nem ugrik be a neve, játékokat pontoznak rajta, külföldi oldal, elég neves ismert oldal, (konkrétan egy játék sorozat pontszámai érdekelnének róla) ha jól emlékszem arany színű az értékelés tehát játék neve és arany színű pontszám utána pl: 8.3 7.8 stb stb ennyi amire emlékszek mivel csak egyszer láttam az oldalt, illetve bármilyen oldal jó ahol név szerint lehet keresni2013. nov. 16. 09:51
2/2 A kérdező kommentje:
hatalmas köszönet a válaszadónak, megy a zöld ököl!! erre gondoltam, ezt kerestem :D
2013. nov. 16. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!