Konzol vagy PC?
Figyelt kérdés
Szeretnék vagy új pc-t vagy konzolt venni, de nemtudom melyik érné meg jobban. Ha konzolt veszek akkor PS4-et fogok majd, de pc-n meg az FPS-ek irányítása egyszerűbb és jobb. Egyszerűen nem tudok dönteni, ti mit gondoltok?:)2013. nov. 10. 20:55
5/11 anonim válasza:
PC, nekem nagyon nem jött be a konzol, kaptam ingyen egy x-boxot de nem játszok vele.
6/11 anonim válasza:
PC. Volt egy konzolom, százszor hamarabb megunható.
7/11 anonim válasza:
PC, minden tekintetben.
Egy PS4 árából olyan gépet veszel ami 4-5évig mindent fullon visz. Még a NextGenek majd 1-2éven belül drasztikusan lemaradnak grafikában is.
8/11 anonim válasza:
Pc előbb utána vegyél egy PS 4-et ha meg tudod engedni.
9/11 skysor24 válasza:
Szerintem PC-t vegyél mert ott a játékok mellet van kismillió hasznos program, meg azt ugye lehet fejleszteni, tuningolni. Az én véleményem szerint jobban megéri a PC, legalábbis nekem.
10/11 A kérdező kommentje:
Van már egy viszonylag jó gépem de mára már kezd elavulni és a legújabb játékokat nem viszi. Csak az a bajom a pc-vel h azt mindig tuningolni kell 2-3 évente legalább, konzol meg jó lenne vagy 5-6 évig. Még gondolkozom de szerintem végül konzolt veszek, de köszönöm mindenkinek a választ:)
2013. nov. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!