Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks játékosok! A...

World of Tanks játékosok! A kérdés lent! WarGaming - MatchMaker?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy 500 tier 6 áll sorban csatára várva, és tier 8-ál dob össze?

(Nem spotter-rel megyek hanem nehézzel.)

Néztem, de nem az a probléma, hogy kevés a nyolcas - kilences. Azokból is várakozik kb. 50-en. Másik szerveren ugyanez.

2013. nov. 15. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert lehet, hogy bizonyos szabályoknak ők már megfelelnek, és előre beosztotta őket ide-oda, csak várja az utolsó játékosokat.

Sokmindentől függ a MM, sokkal több mindentől, mint gondolnád.

Figyelembe veszi, hány felderítő van, TD, Heavy, stb. Igyekszik úgy állítani a szakaszban játszókat is, hogy hasonlóan álljon fel az ellen is (Löwe trió esetén pl. az ellenség vonalaiba is próbál azonos prémium tankokat szórni), és még sorolhatnám...

Nem is beszélve arról, hogy nemrég vettem észre, hogy ha behoz egy barom idióta tier VIII egy tier I-et, akkor megpróbál az ellenséghez is ilyen szakaszt keresni. :D

2013. nov. 15. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy nem csak osszemixeli a csapatot. Jön egy Kék-Zöld csapat és csak piros meg narancs játékosaink vannak és azok meg kapnak egy kritikus együttműködést és viszlát!
2013. nov. 15. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
én pont ezért nem játszok már, azoknak a meneteknek semmi értelme mikor tier 5 bdr g1-es heavymet bedobja a tier 7-es tiger ellen amit csak pöcöktetni se tudok.
2013. nov. 15. 23:54
 4/5 anonim ***** válasza:
a kv1s általában 4-5-6-7 dobja be, a t150-et meg 6-7-8 pedig mind a kettő 6os
2013. nov. 17. 12:11
 5/5 Boti466 ***** válasza:
Ilyesmi problémám nekem is van, nincsenek túl nagy tankjaim (pl. most a kínaiakat ki szeretném fejleszteni és a 3masnál járok) de mégis bedob még 4 tierrel nagyobbakhoz is (a 3mas kínai tankkal pl volt hogy simán berakott 6oshoz szakasz nélkül)
2013. nov. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!