Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az új Honfoglalón már nincsene...

Az új Honfoglalón már nincsenek valódi játékosok?

Figyelt kérdés

Újból beregisztráltam a honfoglalóra, mert a régi profilom már nem volt meg (de sz@r ez az új honfoglaló), de most csak ugyanazokkal a felhasználókkal tudok játszani, ha a Főoldalon a játékindításra kattintok (az ellenfeleim mindig József és Zsuzsanna nevű játékosok. Ezért meg is untam tegnap). Ma belépve megörültem, hogy más két ellenfelem van, de azoknak is polgári nevük volt (azért az átlag felhasználók nem a sima nevükkel játszanak). Ezután az újabb játékokban már ismét Zsuzsanna és József nevű játékosokat adja mindig ellenfélül.

Hogy van ez?

2013. szept. 4. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Elmletben a szabályzatuk szerint kell, hogy legyen emberi játékos, talán csak az adott időben nem volt. Illetve ha nem csak te véled úgy, hogy az új Honfoglaló udvariasan mondva pocsék, akkor lehet, hogy tényleg nincs már ember, aki játsszon vele. (Én sem regisztráltam, utoljára akkor játszottam vele, mikor a villámháború még újdonság volt.)
2013. szept. 4. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
asszem úgy van h x játékot kell jatszanod, v x pontot kell elerned, h igazi emberekkel játszhass, pontosan nem tudom
2013. szept. 4. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
József, Mária, Zzuzsanna, János, Károly, Róbert, meg a hasonszőrűek (akiknek van szép profilképük) robotok. Első 10 meccsen csak ilyet kapsz. 10. szinttől (10. meccs után) tudsz élő ellenfelekkel játzsani, illetve különszobát játszani. Nevet is akkor tudsz adin a játékosodnak. Szóval csak az első 10 meccset kell kibírni. (Pár hete még úgy volt, hogy ha kiléptem az első 10 meccsemen, akkor is szintet lépett, tehát nem feltétlenül kell végigjátazani a meccseket a robotok ellen, ha unod).
2013. szept. 5. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!