Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Stratégiai játékot keresek,...

Stratégiai játékot keresek, melyik lehet az? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mint fent leírtam egy stratégiai játékot keresek.

Az iskolában volt feltelepítve a gépekre, de valamelyik nagyokos átnevezte a parancsikont dmcr-re, akkor még 5.-es fejjel nem gondoltam bele, hogy jobb klikk, tartalmazó mappa megnyitása és megnézem a nevét. Szóval leírnék néhány jellemzőt amire emlékszem, hátha tudja valaki, hogy ez melyik játék lehet.

-A parancsikonja egy lovas.

-A betöltés után az introja, vagy valamije egy szerintem amerikai polgárháborús jelenet akar lenni. Lőnek benne ágyúval és emlékeim szerint lovasság is szerepel benne - sajnos soha nem néztem végig.

-Lehet benne lenni törökökkel (vagy legalábbis arabokkal), koreaiakkal/japánokkal (vagy távol-keletiekkel) és nyugatiakkal is egyaránt.

-Lehet ilyen kis kereskedőhajókat építeni, ágyús hajókat és olyan szállítóhajókat is, melyekbe a kijelölt egységeket be lehet "tenni", átvinni máshová és ott partraszállást végrehajtani.

-A térkép a jobb alsó sarokban van.

-A www kóddal láthatóvá lehet tenni a fel nem fedezett területeket is, és valamilyen kóddal egységeket is le lehet tenni kattintással és azt hiszem az egér nyomva tartásával (pl. ha végighúzom az egeret, akkor ott végig a kiválasztott katonák lesznek).

Most ennyi jutott eszembe, de ha még valami előjön, akkor leírom.

Előre is köszönök minden hozzászólást!

2013. nov. 15. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok benne biztos, de ha az ikont nem nézem, meg talán a térkép jelét, akkor:

Age of Empires III

De én is emlékszek valami lovas ikonos játékra is, majd rákeresek.

2013. nov. 16. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáltam polgárháborúst keresni, de nem mindegyik az:

American Civil War: Gettysburg

Cossacks II: Napoleonic Wars

2013. nov. 16. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
A Cossacks lesz az, köszönöm szépen!
2013. nov. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!