Stratégiai játékot keresek, melyik lehet az? Részletek lent.
Sziasztok!
Mint fent leírtam egy stratégiai játékot keresek.
Az iskolában volt feltelepítve a gépekre, de valamelyik nagyokos átnevezte a parancsikont dmcr-re, akkor még 5.-es fejjel nem gondoltam bele, hogy jobb klikk, tartalmazó mappa megnyitása és megnézem a nevét. Szóval leírnék néhány jellemzőt amire emlékszem, hátha tudja valaki, hogy ez melyik játék lehet.
-A parancsikonja egy lovas.
-A betöltés után az introja, vagy valamije egy szerintem amerikai polgárháborús jelenet akar lenni. Lőnek benne ágyúval és emlékeim szerint lovasság is szerepel benne - sajnos soha nem néztem végig.
-Lehet benne lenni törökökkel (vagy legalábbis arabokkal), koreaiakkal/japánokkal (vagy távol-keletiekkel) és nyugatiakkal is egyaránt.
-Lehet ilyen kis kereskedőhajókat építeni, ágyús hajókat és olyan szállítóhajókat is, melyekbe a kijelölt egységeket be lehet "tenni", átvinni máshová és ott partraszállást végrehajtani.
-A térkép a jobb alsó sarokban van.
-A www kóddal láthatóvá lehet tenni a fel nem fedezett területeket is, és valamilyen kóddal egységeket is le lehet tenni kattintással és azt hiszem az egér nyomva tartásával (pl. ha végighúzom az egeret, akkor ott végig a kiválasztott katonák lesznek).
Most ennyi jutott eszembe, de ha még valami előjön, akkor leírom.
Előre is köszönök minden hozzászólást!
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, de ha az ikont nem nézem, meg talán a térkép jelét, akkor:
Age of Empires III
De én is emlékszek valami lovas ikonos játékra is, majd rákeresek.
Próbáltam polgárháborúst keresni, de nem mindegyik az:
American Civil War: Gettysburg
Cossacks II: Napoleonic Wars
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!