Dawyd.scream kérdése:
Az Assasin's Creed IV-ben hogyan lehet legyőzni a legendás hajókat?
Figyelt kérdés
A hajómon megvan minden fejlesztés, de még ígyis csak félig tudom leszedni az életét. Valaki írjon jó tippet légyszi2013. nov. 15. 15:40
1/7 anonim válasza:
Amint kijön Pc re és játszottam vele 3-4 órát leírom ha addig senki nem ad választ :D
2/7 anonim válasza:
Ahogy ígértem visszajöttem a válasszal:
A boltba (kikötőmester vagy ha angolul játszol harbor master) fejlesztéseket kell venni a hajóra mielőtt a nagyobb hajóknak nekimész. Elsősorban a páncélzatot, az ágyúk számát és a lövedékek erejét fejleszd.
Ezekhez nyersanyag kell fa és fém. Ezeket az anyagokat kisebb szállítóhajókról beszerezheted.
Ahogyan a vászont is ami a legénység növelésére kell majd...
Sok sikert.
3/7 A kérdező kommentje:
A hajóm teljesen fel van fejlesztve de épp hogy egy kis életét tudom leszedni
2013. dec. 15. 10:47
4/7 anonim válasza:
Persze kerüld hogy eltaláljon...
Ha az aldalát látod onnantól vége! Nem szabad hagyni hogy megsorozzon, ügyesen kell manőverezni.
5/7 A kérdező kommentje:
Na majd akkor igyekszem úgy kinyírni. Köszi szépen
2013. dec. 20. 09:40
6/7 anonim válasza:
ha végig mögötte maradsz akkor nem lő meg és ki tudod nyírni
7/7 anonim válasza:
itt egy videó is http://www.youtube.com/watch?v=nLRrHssbBgM
nézd meg a videót 1:13:00-tól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!