Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Silent Hill - Tényleg megerősz...

Silent Hill - Tényleg megerőszakolás vagy tévhit?

Figyelt kérdés

Eléggé elterjedt ez a jelenet a Silent Hillben, mint megerőszakolós jelenet. Tényleg az, vagy csak valami félreértés lenne?

http://www.youtube.com/watch?v=AtrJTn6hd8c

#Silent Hill #rape scene
2013. nov. 13. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jááj, az SH2-es Bubifejű nővérkék, többször dobtam el a kontrollert ijedtemben miattuk. :3 A kórházban szerintem rosszabb velük találkozni, főleg azzal, akinél már pisztoly van, hiszen kicsi a hely, a hirtelen pánik miatt elfutni is nehézkes, a kamera pedig nem a legfordulékonyabb fajtából való.

A legbüszkébb akkor voltam magamra, amikor zsákmányul ejtettem az első Pendulumot.Annyira féltem tőlük, hogy rögtön menekülni kezdtem a hangjuktól, de erőt vettem magamon, és kilőttem egy kisebb példányt (amelyik a pengéin járkál az úttesten).

2013. nov. 26. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem ijesztő játék egyik Silent Hill se! ;)

Játszottál már a Doom3-al, vagy az Amnesia-val?

2013. nov. 27. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Aki rajong érte, annak ijesztő. :) Nem olyan öreg játékok ezek, a Doom pedig nekem annyira ijesztő, mint egy újszülött kismacska.

Még csak a Penumbrával játszottam eddig, de az Amnesia és a Penumbra is teljesen más, mint a Silent Hill.Az előbbi két játékban a félelem folyamatos fenntartása a cél, hogy a játékos úgy érezze, nincs esélye túlélni.Ez főleg a Black Plague-ban érvényesül, ahol ugye még harcolni sem tudsz a fertőzöttek ellen, ezáltal teljesen kiszolgáltat a játék.

Az SH-ban viszont fölénybe kerülsz azáltal, hogy fegyvert vehetsz magadhoz.Kicsit akciósabb, pörgősebb, mint az Amnesia, hiszen bujkálni nem kell, ám mindkettőben fontos a taktikai érzék és a logika.

Nem lehet egy kalap alá venni a két műfajt. :)

2013. nov. 27. 08:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Én is szeretem de szerintem se ijesztô. Az Outlast szimpatikusabb.Walrider, Chris és a Pénisz testvérek. <3
2013. nov. 27. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!