Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Silent Hill - Tényleg megerősz...

Silent Hill - Tényleg megerőszakolás vagy tévhit?

Figyelt kérdés

Eléggé elterjedt ez a jelenet a Silent Hillben, mint megerőszakolós jelenet. Tényleg az, vagy csak valami félreértés lenne?

http://www.youtube.com/watch?v=AtrJTn6hd8c

#Silent Hill #rape scene
2013. nov. 13. 23:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Pirifej bácsi épp szexuálisan közösül a Mannequin nevű édessel. :)

Mivel a Piramisfej James szexuális kivetülése, a szörny sokszor kínozza, megerőszakolja a többi lényt, képet adva ezáltal a főszereplő valós énjéről.

A Silent Hill olyannyira összetett, hogy röviden igazán nem tudom leírni, mi mit jelent.a 2. részben még a vörös színnek is jelentősége van...

2013. nov. 14. 22:43
 2/14 A kérdező kommentje:

Oh, értem. :D

És a filmben megjelent Piramisfejeknek van közös tulajdonságuk a Játékbeliekkel? Mennyi köze van a kettőnek egymáshoz? (sajnos a játékkal technikai okok miatt egyelőre nem tudok mit kezdeni)

2013. nov. 17. 23:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Sajnos a filmadaptáció nem igazán adja vissza a szörny igazi jellemét, de a filmes Piramis teljesen megegyezik játékbeli tesójával. :) Egyedül nekem az fura, hogy a filmben nem a "Red Pyramid Thing" szerepelt, aki a második játékban, hanem a Homecoming-os, fekete fejű, masszívabb típus.

Remélem, a közeljövőben meg tudod oldani, hogy játszhass, hiszen minden idők legjobb játéka, amit vétek kihagyni. :)

2013. nov. 18. 06:02
 4/14 A kérdező kommentje:

Főleg részemről. Szerintem (sőt. biztos) én vagyok a legmegszállottabb Piramisfej rajongó egész Magyarországon (ha nem a világon). Muszáj látnom!

Egyébként a filmben is feltűnő Piramisfejnek a hegyesebb "orrú" piramis kölcsönöz főként agresszívabb külsőt. A lenyűgöző alak, test mellett. :$

Szimpatikusabb is, de én minden Pirifejet egyformán szeretek. Nagyon hasonlítanak hozzám jellemre. Ha ez most még nem is látszik meg. Tudod, formalitás. (:

2013. nov. 18. 08:15
 5/14 anonim ***** válasza:

Én már nekiálltam a Pyramid cosplaynek, csak mivel testi adottságaim abszolút nem egyeznek vele, egy női Piramisfejet rakok össze. :)

Tervek megvannak, alapanyagok pipa.Nem éppen téli/őszi conra való sajnos, így a prezentáció elmarad. :)

Én a fekete fejűt jobban bírom, nagyobb, groteszkebb.A vörösben viszont maga a ruházata a jó, a kis köténnyel, bakanccsal, miegyéb. :D

2013. nov. 18. 15:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Így már teljesen érthető. Cosplaynek én is szívesen neki látnék, de a rajzoláshoz, animáláshoz jobban értek, úgyhogy a saját nőies kis Piramisfej megfelelőimet gyakrabban megalkotom. Bár tény, hogy elég sok erotikus képet sikerült összehoznom a férfiúkról.

Bár ez az öltözéke is elég hiányos: [link] (és szerencsére, a filmben nem csak ez az egy, ehhez hasonló, mondhatni villantós jelenet látható)

Heccből betettem háttérképnek a Stúdióban, kíváncsi leszek, ki veszi észre azt... a reakciókat teljes mellszélességgel várom. :D

2013. nov. 18. 15:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Tévedsz, én vagyok a legnagyobb piramisfej rajongó, hisz még a középsuliban a pad tetejére is rákarcoltam körzővel a SH2 PF-jét. ;)

Amúgy meg az SH5 később készült, mint a film, s így abból lettek átemelve a szörnyek egy része (PF és a nővérek, hiába szerepeltek a második részben is), s nem pedig fordítva.

Remélem a film 3. része (ha lesz)a James Sunderland féle történetet fogja áthelyezni a Sean Bean-es filmbe, ahol ő keresi meg a nőt: Rose DaSilvát (a nő neve nem jut az eszembe).

2013. nov. 21. 17:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem vitatom, vannak lények, amik jobban tetszenej. De Ôk kicsik, intelligensebbek, mint mi, és léteznek. :)
2013. nov. 22. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Akárki lehet nagy Piramisfej rajongó, mint jómagam is.Ennek ellenére legnagyobb kedvencem a Homecoming-ban őshonos Schism. :) Őt is nyugodtan átvehették volna a filmbe, valamivel olcsóbb lett volna, mint a Mannequinn Monster. :D

Ne vitatkozzunk, ki a legnagyobb fan, inkább tartsunk össze, ha már nem tartanak normálisnak azok, akik még nem járták be Silent Hill fantasztikus városát. :3

2013. nov. 23. 08:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer lerajzoltam az egész SH város térképét (mamámnál van egy óriási papír henger és abból vágtam le egy jókorát) és kiraktam a szobám falára.

Amúgy a kedvenceim a szürke gyerekek. Valahogy nekem addig a legjobb a játék amíg nincs kibontakozva az egész történet, mint a SH1 legeleje a városban, majd az első sötétségig, és felébredve a kávézóban. A kettőben nagyjából temetőben és a városban rohangálva az első ellenfélig. A szörnyek fele annyira se kötnek le, mint maga a város, sőt az SH2-ben este a sok nővér még idegesítő is, hisz mindet le szeretném vágni minél hamarabb, de akkor meg minden zegzugba el kell mennem.

2013. nov. 23. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!