Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy beszéltem...

Miért van az, hogy beszéltem Esbernnel, mondta is, hogy menjek be, de az ajtót nem tudom kinyitni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha leírnád, hogy miről is van szó az sokat segítene.

Szerencséd, hogy tudom miről van szó.. De azért szégyelld magad.

"Everyone the easiest fix is to go to Documents/MyGames/Skyrim and delete both .ini files. When you start the game it will automatically go back to the default and his voice will be back."

tehát a dokumentumokban megkeresed a skyrim mappát (nem ott ahova telepítetted) és kitörlöd a kétdarab .ini-re végződő filet. Remélem azért a patcheket legalább képes voltál feltenni ha már a játék nevét leírni sem tudod.

2013. nov. 12. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Kulcsszóként megadtam a játék nevét, és igen képes voltam feltenni a patcheket... :) de az amit te mondasz, nem találok, meg van a mappa, de azokat a fájlokat nem találom
2013. nov. 12. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Majd mindenki rákattint esbern miatt a kérdésre, hogy lássa a kulcsszót :D jó vicc. Nem a játék rendes mappáját találtad meg ugye ? Mert írtam, hogy nem ott kell keresned, hanem a dokumentumokban valahol (magyar windowsnál nem tudom milyen néven van).

Küldök pár linket ami segíthet:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=SkhPM31xyCM -->ezzel átlépheted a küldetést, én is így csináltam anno.

2013. nov. 12. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ott kerestem! Azért köszi
2013. nov. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!