Miért van az, hogy beszéltem Esbernnel, mondta is, hogy menjek be, de az ajtót nem tudom kinyitni?
Ha leírnád, hogy miről is van szó az sokat segítene.
Szerencséd, hogy tudom miről van szó.. De azért szégyelld magad.
"Everyone the easiest fix is to go to Documents/MyGames/Skyrim and delete both .ini files. When you start the game it will automatically go back to the default and his voice will be back."
tehát a dokumentumokban megkeresed a skyrim mappát (nem ott ahova telepítetted) és kitörlöd a kétdarab .ini-re végződő filet. Remélem azért a patcheket legalább képes voltál feltenni ha már a játék nevét leírni sem tudod.
Majd mindenki rákattint esbern miatt a kérdésre, hogy lássa a kulcsszót :D jó vicc. Nem a játék rendes mappáját találtad meg ugye ? Mert írtam, hogy nem ott kell keresned, hanem a dokumentumokban valahol (magyar windowsnál nem tudom milyen néven van).
Küldök pár linket ami segíthet:
http://www.youtube.com/watch?v=SkhPM31xyCM -->ezzel átlépheted a küldetést, én is így csináltam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!