Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szívatja a sajáték...

Miért szívatja a sajáték játékosait a WoT?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a szándékos veszteségekre mert nem létezik hogy folyamatosan 10-szer vesztek..Van hogy a tankom lövedéke keresztül repül az ellenséges tankon.. van hogy a hátulján 0 dmg-t csinálok..remélem mikor kijön a War Thunder Ground Forces kicsit meghúzza magát a Wargaming.....

2013. nov. 10. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

minden jatekban vannak bugok

na most te veszitesz 10x

akkor teged szivat a WG, mig a masik csapatot segiti - szerinted tenyleg igy van?

2013. nov. 10. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát reménykedjük hogy összeszedi magát a WG és csinál már valamit (JÓ is, a sok haszontalanságom kivül).

Én ha sorozatban veszitek pár mecsett (bele értve más-más tankokkal is ) szervert szoktam váltani ami kb. 90% ban véget vet a vesztési sorozatnak.

Tegnap is az MM úgy rakta össze a csapatot 6x T8, 6x T7 2x T6 és volt egy szakasz ahol egy Pz 38Na (T4) és egy T1(T1) tankok voltak mig az ellenség legkisebb tankja a T6 volt (szerencsére nyerni tudtunk). És ez az eset tegnap nem az egyetlen ilyen volt!!!!

2013. nov. 11. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Én inkább azt tapasztaltam,hogy van,amikor lagzik a program,de nem mutatja pingben. Amikor átmegy a lövedék,az is lehet hasonló dolog miatt.

Az,hogy nagyobb ellenfelekkel rak össze, az egyébként nem feltétlen rossz.Kezdetben én is utáltam,de ha a nagy sebzésű ágyú helyett inkább a nagyobb átütésűt választom,akkor van esély és több xp-t lehet szerezni,ha sikeres a csapat. Persze rossz szériák mindig lesznek.

Szerintem inkább az lenne a jó,hogy ami most a 7/7-ben van azt 14/14-be is átraknák . Illetve a 14/14-es helyett lehetne 25/25-ös is.

2013. nov. 11. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Illetve azt hozzáteszem +1 tier eltérés szerintem elég lenne.
2013. nov. 11. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha 10-er vesztesz akkor 10-er vesztesz ennyi. Velem is volt már, hogy sokszor kikaptam egy huzamban, de (még ha magamban el is mondtam egy két k***a anyádat)nem kaptam fel a vizet mert olyan is volt, hogy egymás után sokszor győztem. Szóval e tekintetben most ez nem oszt nem szoroz. A lényeg, hogy teljesíts jól. Lőj ki sok harckocsit, sebezz sokat, deríts fel sok ellent és akkor már nem harcoltál hiába akár vesztettél akár győztél. Meg mint írták bugok mindenhol vannak a WT-ben is.
2013. nov. 11. 10:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja,ráadásul most már ha jó vagy,akkor hiába vesztes a csapat,megkapod a +xp szorzót.
2013. nov. 11. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
mert már eu3 és eu4 szerver is ráférne a játékra főleg péntek,szombat,vasárnap no meg ezek a játék frissítések is csak az fps-t veszik egyre lentebb lassan már annak is örülök ha fixen 20fps van érdemes lenne a "fejlesztőknek" átkeresztelni a játékot szargamingnek
2013. nov. 17. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Na igen, kevés a szerver. Nekem 17-40 fps között meg hd 7790-el x3 455 procin. 1280x960 magas (nem max beállítás mellet)
2013. nov. 17. 21:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen a másik az,hogy nekem is szaggat a játék közben a gépem max felbontásban Ultrán (!!) viszi a Battlefield 3-at..
2013. nov. 20. 17:19
 10/11 A kérdező kommentje:
plusz a matchmaking valami szörnyű
2013. nov. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!