Miért szívatja a sajáték játékosait a WoT?
minden jatekban vannak bugok
na most te veszitesz 10x
akkor teged szivat a WG, mig a masik csapatot segiti - szerinted tenyleg igy van?
Hát reménykedjük hogy összeszedi magát a WG és csinál már valamit (JÓ is, a sok haszontalanságom kivül).
Én ha sorozatban veszitek pár mecsett (bele értve más-más tankokkal is ) szervert szoktam váltani ami kb. 90% ban véget vet a vesztési sorozatnak.
Tegnap is az MM úgy rakta össze a csapatot 6x T8, 6x T7 2x T6 és volt egy szakasz ahol egy Pz 38Na (T4) és egy T1(T1) tankok voltak mig az ellenség legkisebb tankja a T6 volt (szerencsére nyerni tudtunk). És ez az eset tegnap nem az egyetlen ilyen volt!!!!
Én inkább azt tapasztaltam,hogy van,amikor lagzik a program,de nem mutatja pingben. Amikor átmegy a lövedék,az is lehet hasonló dolog miatt.
Az,hogy nagyobb ellenfelekkel rak össze, az egyébként nem feltétlen rossz.Kezdetben én is utáltam,de ha a nagy sebzésű ágyú helyett inkább a nagyobb átütésűt választom,akkor van esély és több xp-t lehet szerezni,ha sikeres a csapat. Persze rossz szériák mindig lesznek.
Szerintem inkább az lenne a jó,hogy ami most a 7/7-ben van azt 14/14-be is átraknák . Illetve a 14/14-es helyett lehetne 25/25-ös is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!