Vajon egyedül vagyok azzal a véleménnyel, hogy Anikó
csak szivatja Olivért?
Figyelt kérdés
Kezdve azzal, ugye, hogy múltkor még Béciért volt oda, aztán Király L. Norbi, de ez mellékes.Nekem inkább az a gáz, h ez a nagy vonzalom csak azóta tart, amióta ZsóFIKA kiesett, és Anikó egyedül maradt.Szerintem hihetetlenül kétszínű ez a nő, csak azért nyalizik most az Olivér csapatának, mert tudja, h ők erősebbek.És szerintem ezt a nagy szerelmet is csak azért produkálja, h Olivért, mint központi személyt maga mellé állítsa.De már a villában kezd kinyílni a szeme az embereknek vele kapcsolatban.Az lenne a nagy szívás neki, ha ez az egész Olivér részéről is csak egy taktika lenne, hogy a nézők visszaszavazzák(mert kíváncsiak, h mi lesz a dolog kimenetele Anikóval-ergo megd.gja-e vagy sem:-)) Ti mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 13:25
1/8 anonim válasza:
En is gondoltam arra hogy Oliver reszerol ez egy taktika
Es ez is hogy Aniko minden heten masba szerelmes
Ez szerintem csak egy hetig fog tartani nala
Es ha Oli Becit hivja ki remelem Beci megy vissza
2011. febr. 7. 13:31
2/8 anonim válasza:
Ennyire jó szinésznő nem lehet. Amit lenyomott, őszintének tűnt. Fellángolás ez is, mint a többi.
2011. febr. 7. 13:53
3/8 anonim válasza:
milyen taktika már nem azért
arra senki nem gondol h be vannak zárva már egy jó ideje, és az Olivér is pasi, persze h jól esik neki ha ölelgethet meg mi egymás vkit főleg h nincs neki ott senki
egyébként már sokszor megmagyarázta mi a helyzet vele meg az Anival úgyhogy nem értem mit nem lehet ezen érteni
úgyhogy sztem nincs semmi szivatás meg taktika egyik részéről sem
2011. febr. 7. 16:39
4/8 anonim válasza:
Ennyire nem tud magával mit kezdeni unalmában. Szerintem nem ezt hívjk jó színésznőnek, akiről lerí...
2011. febr. 7. 16:41
5/8 anonim válasza:
Anikó maga mondta, hogy már egy tujába is szerelmes tudna lenni.Leforditva mindenre rágerjed ami áll. Igy tehát a tujáról is az jut az eszébe.
2011. febr. 7. 16:41
6/8 anonim válasza:
Igazad lehet. Anikó unalmas már nagyon állandóan csak bőg, rinyál, ő mindenkibe szerelmes, ráadásul hazudozik mindenkinek. Utálatos egy liba, remélem hamar repül onnan. Pl legközelebb a tesók megint rá traknának meg most már Szandika is akkor csá neki végre.
Simán kinézem belőle hogy minden színjáték, egy őszinte mozzanata sincs a csajnak.
2011. febr. 7. 21:50
7/8 anonim válasza:
Béci,Király L Norbi,Alekosz,Laci,most Olivér...az ajtót szerelő műszakiakra nem gerjedt rá?Jövő héten jönnek az operatőrök...Lehet,h szeretethiánya van,de akkor már rögtön szerelmesnek kell lenni?Mondhatnánk,h 20 éves,de Olivér???...ő már nem mai csir....ööö...kakas...ráadásul ha kimegy nősül.Bár lehet,h ott van a kutya elásva,ahogy megfogalmazta a leánykérést:"Ha kimegyek és még mindig szeretsz..."...mert Enikő helyében én nagyon meg lennék most bántva...
2011. febr. 8. 06:49
8/8 anonim válasza:
Mióta kiesett Zsófi, azóta Anikónak lételeme, hogy csapódjon mindig vkihez.
Úgy játszik Olivérrel, mint macska az egérrel, de közben azért előadja a hattyú halálát, nehogy kiderüljön az igazság...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!