Mire jók a GTAViceCity -ben összeszedhető, , Hidden Package"-k?
10 darabonként kapsz egy cuccot:
10 Body Armor
20 Chainsaw
30 Python
40 Flame-thrower
50 Laser Scope Sniper Rifle
60 Minigun
70 Rocket Launcher
80 Sea Sparrow
90 Rhino
100 Hunter + $100,000
(Régen VC-ztem már nem 100% az info)
- A Body armort úgy lehet 200 ra emelni ha megcsinálod a pizzasmotoros összes kiszállítást és rendőrségi küldetést 14 . szintig minimum elviszed akkor 200 lesz az armoryd.
Az életet pedig úgy lehet 200 emelni,ha a mentőautós küldetést a 14. szintig elviszed (+addig sprintelhetsz ameddig akarsz,nem fáradsz el)
Vagy menj el K**vázni + 25% élet xD
Ha pedig sok pénzt szeretnél keresni kód,program hack vagy a játékbeli életed kockáztatása nélkül,akkor szállj be a tűzoltókocsiba és csináld a küldetést amíg csak tudod.
(Nekem igy let xbox-on kb.: 8670000$ -om :D
Egyébként a hidden package-ket ha összegyűjtöd már az elején (ez kb 45 package) nem kell fegyverre költened,mert igazából jóformán az elejét megoldod pisztollyal ha komolyabb fegyver kell azt meg vagy adnak a küldetéshez vagy akit megöltél attól elveszed a fegyvert illetve találhats a városban elrelytve
pl
a jacht kikötőnél van egy 9mm-es
a D-i Paint n Spray -nél pedig van egy UZI
a tengerparti sétány É-i végén van egy shotgun illetve a kispláza parkolóházának tetején is van egy
a D-i rendőrség parkolójában gránát van
az építkezés közelében É-ra van egy zsákutca ott van egy TEC9-es
Most hirtelen ennyi ugrik be :)
És mivel már eléggé elterelődtem a kérdésedtől abba is hagyom az írást. xD
Remélem segítettem
Jó játékot :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!